Trkcnnnn Kızlar daha önce çocuğuna dekort ampul içiren var mı ? Bogazı ağrıyor diye doktor 2 gün kullan dedi dekort 8 mg ampulü kırıp içiricem bana biraz zararı olur gibi geldi ama size danışmak istedim
Nurcan_8034 Trkcnnnn benim oğlumda kullanıyor boğazı şişliğinde ampulü kırıp yarısını mamasına kat diyordu doktor bizde öyle yapıyorduk
reynwoman Trkcnnnn çocuğuma değil ama kendim içmişliğim çok oldu boğaz ağrım olduğu zamanlar fakat çocukta bilemiyorum ama doktorunuz dediyse yarım olarak içirin
Meri-Mel Trkcnnnn Biz de bir kez kullandık köpek öksürüğü gibi keskin çok fazla idi birini kullandık diğerini kullanmadık diye hatırlıyorum özelde yazmıştı doktor gerçekten kötü olmasa vermezdi diye düşündüm o zaman 😥
yelsel Trkcnnnn ses kısıklığı için kullanmıştım bir kere tadı kötü meyve suyuna karıştırıp içmemi söyledi eczacı ama çocuk için bilemedim doktor dediyse vardır bir bildiği diycem de bende tereddüt ederdim 😊
Nurcan_8034 Trkcnnnn 10 aylıktan beri hasta oldu mu doktor veriyordu kullanıyoruz şuan 21 aylık bizde bir sıkıntı olmadı canım