Sudenurr Epidural normal doğum yaptım 4 ay 1 hafta oldu doğum yapalı 2 gündür bel ağrısı çekiyorum bazen geçiyor bazen şiddetleniyor sizdede oldumu napmam lazımm hiç bel ağrısı çekmem normalde.
Elvan125 Sudenurr bende epidural yaptım bebeğim huysuz olduğu için yorulduğum zamanlarda sırt ağrısı yaşıyorum bide boyun fıtığı var sanırım onun da etkisi oluyor 🙃
Sblsrgnsn Sudenurr ben sezeryan oldun ama bende de ara sira dayanilmicak bir bel agrisi oluyir bazen bebegimi yatttigi yerden alamiyorum bek agrisindan 😞
Sudenurr Elvan125 aynen çok haklısın ağrının üstüne huysuzluk yapıyorlsr bide kucak istiyorlar iyice ağrıyor
MinikCilek Sblsrgnsn bende aynı sekilde bebeğimi alamıyorum bazen cidden kopcak artık sırtım iğne yerindeki kemik cok ağrıyor
Sblsrgnsn Sudenurr aynen yaa hic sorma mahfediyor beni dogumdan once epiduralin bel agrisi yapcagni dunustum ama bukadarni beklemiyodum gercekten merhem falanda suruyom ama fayda etmiyo hic😞
Amatoranne Ben de epidural normal doğum yaptım. 53 gün oldu ara sıra çok hafif iğne yerinde bel ağrısı oluyo ama konuşmak için çok mu erken bilmiyorum. Bu bel ağrıları oluyomuş genelde epiduralden sonra. Sizde tek seferde mi taktılar?