Lolik Mercece12 Benim de yarın misafirim var menüm böyle Mantılı nohutlu yoğurt çorbası Misket köfteli hünkar beğendi Bulgur pilavı Havuç tarator Yeşil salata Sucuklu kaşarlı börek Kalbura bastı Fırın sütlaç Ev yapımı limonata-hübiküslü erikli komposto
Sedaaa55 Mercece12 pirinç pilavı patlıcan musakka mercimek çorbası ortaya yeşil bi salata ve börek yapabilirsiniz ❤️
Deletedmom_113 Mercece12 benimde cumartesi misafirim var 10 kişi olcaz islim kebabı pilav patatesli börek cacık mercimek düşünüyorum ama eşim de ızgara comlekte türlü pilav salata düşünüyor bakalim hangisini yapacağız 😄
Balliiii _Goktugunannesi__ cennet çorbasına bir bakayım ilk defa duydum 🙊 tavsiyelerin için teşekkür ederim buzluğa yapıp atayım en iyisi börek çok sağol 💝
Kdrr28 Mercece12 pazar günü benimde misafirlerim olacak menüm; Cennet çorbası Ufak güveçlere patates püresi üzerine tavuk sote ve kaşar fırına vereceğim Pilav Salata Milföy mantısı Hurma tabağı Tatlı olarak nermin yazılıtaşın tarifi ile etimekli tatlı🥰
dddy Mercece12 Yoğurt çorbası , Etli kuru fasülye , Hünkar beğendi , Patates böreği, Mevsim salata, Pirinç pilavı, Yaprak sarması, Buğday salatası, Etimek tatlısı Benim yaptığım menü bu şekildeydi ☺️