elfnurs Dün kızım 4 ay aşısı oldu aşırı huzursuz uykusu var uyumuyor sürekli bacaklarını çırpıyor sizdede oldumu?
yirmiikikasim23 elfnurs bizde pazartesi olcaz ay korktum ya. e diyolardi 2.ay yan etki yapmazsa 4.ay da yapmaz diye
Gulsahgrbz elfnurs dun bizde olduk gitmeden calpol icirdim aksamsa yatmadan yarim fitil verdim hic bi sorun olmadi bizde huysuzlukda olmadi
nml Bizde bugün olduk aşı.Sabahtan beri sadece 1.5 saat uyudu toplamda.Aşırı ama aşırı huzursuz huysuz
Kelebek_45 elfnurs meme reddini algıların açılmasına bağlayan da var doktor bu aylarda oluyor dedi bizde de aynı artık gece kalkınca da almıyor Allah sabrını veriyormuş 1 aydır geçmedi bakalım ne zaman düzelicek
elfnurs yirmiikikasim23 onda gitmeden ağrı kesici vermiştim bu kadar değildi bunda vermedim bitmişti evde
ahmetenes Pazartesi günü bizde 4 ay aşısı olduk berbat 2 gün geçirdik ateş huysuzluk meme reddi ışık suyla duş aldırdım parol verdim öyle biraz gevşedi ama 38.8 dereceyi gördük
karadenizl elfnurs 2.ay aşısında da doktor ilaç vermememi söyledi bağışıklık kazanması gerekiyor dedi ateşi yoktı ama çok huysuzdu mecbur verdim Bu sefer de öyle yaparım