Zuzuu Kızlar biogaia aldım bugün günde kaç kez kaç damla veriyorsunuz? Birde benim bebeğimin kaka yapmasında sorun yok..çok fazla gazı oluyor..bu gaz için mi yoksa kaka yapması için mi kafam karıştı şimdi?
ElifKaratas Zuzuu bağırsak düzenleyici canm biogaıa bana ayrıyetten gaz için nurse harweys gaz damlası al demişdi doktor . Birde bıogaia yı erken ve aynı saatlerde vermeye özen göster mesela ben her sabah 10 gibi veriyorum 5 damla
Azraninnnannnesi Zuzuu biogaia bağırsak düzenleyici gaz damlası ile birlikte kullanıldığında daha etkili diye biliyorum
Zeynepeymen Zuzuu bagırsak düzenleyıcı benim oglumda kabızlık var yaptımıda yesıl yapıor onun ıcın vermıstı dpktorumz
Ayvaaaaa ElifKaratas ana olmayı öğrenmeye çalışıyorum 😬🤪 biz biraz prematüre doğduk doğum hikayesi mi yapsam bilemedim 🙈😵 havalar güzelleşince bir buluşma ayarlayalım hakkaten. Hatta instagram varsa telefon No falan kaydedebiliriz birbirimizi 🤗
ElifKaratas Ayvaaaaa paylaş canm tabiki merak ediyorum . aynen havalar güzel olsa gezeriz beraber ya güzel olur 😊😊 elfakn17 bir feribotluk mesafe var aramızda