Winnithepooh Zeyas00 ahlelele_ahlelas ablam almış ilk kez kullandım 122 gerçekten kalıcı ve müthiş oğlumu okula bırakırken annenin biri sordum otururken çok güzel koku geliyor senden diye 😁😇 nerde indirim var bende almak istiyordum yedek olarak
xsedaa 122 numara harika bi koku fakat kokuların tene uyup uymamak DİE bi gerçek var 122numara çok guxel
nebutantana30 Zeyas00 122 aşırı ağır geliyor bana tavsiye etmem var ama olduğu gibi duruyor herkes beğeniyor ben sevemedim
sutlukopuklu Zeyas00 122 almıştım çok önceden ama tenime hiç uymadı ve hiç kalıcı olmadı bende anneme verdim o parfümü tam tersi çok kalıcı oldu ve kokusu çok güzelleşti😂
tatlibiranneo Zeyas00 122 ve 402 yi kullanıyorum çok seviyorum 384 de fresh temiz kokuyor cogunu kullandım ben
ceriio Zeyas00 bir yerlerde sürekli çok güzel bir parfüm kokusu duyuyorum ama asla ne olduğunu bulamadık 😂 çok kullanılan bir parfüm ama denk gelirse biri soracağım artık hangi parfüm olduğunu 😂😂 acaba bu 122 mi herkes onu onermis acaba mı dedim bir an 😂
Gamzosgamzos Zeyas00 226 ve 134☺️ 134 u sıktığımda genelde dışarda soruluyor ☺️ 226 daha ağır vanilyalı kadınsı bir koku ☺️