Esross10 Fincan renax hakkında güzel yorumlar okudum bende bitince onu deneyeceğim ama elit hiç güzel değil annem almış denemek için ama hiç güzel yıkamıyor.
Deletedmom_113 Fincan porcoz önerdiler bana da sıvı bulaşık makinası deterjanı daha almadim benim tabletler daha bitmedi
Sevval2301 Fincan öyle mi yaa ben değil sanıyordum onu da almıyorum bundan sonra 5 kiloluk eski deterjnla yıkayacak bu nedir anam her haltı yapmislar
livanurvealpinannesi61 Fincan boykot listesinde finish yok bir site vardı adını unuttum orda boykot ürünü olarak çıkmıyor kimse almak istemez zaten aynısını Türkiye yapmalı bence. Benim makinem diğer tabletleri yıkamıyor en son bimin aldım makinem tıkanıyordu çoğu ürüne baktım kalıntı bırakıyor VS yazıyor finish ile eş değer şuan yok olsa bende almam zaten.
livanurvealpinannesi61 azicikgobekatalim renax ın yorumlarına baktım aşağıda birçok olumsuz yorum var alıp çöpe atanlar bile olmuş trendyol yorumlarına bakın bence.
azicikgobekatalim livanurvealpinannesi61 Trendyol kullanmıyorum, YouTube shorts videolarında gördüm hep. Dediğim gibi kullanmadım henüz, sizin gördüğünüz yorumlar da doğru olabilir
Haffuse Sivi deterjan kullaniyorum. Porcöz ve sır bio denedim. Sir bio dan cok memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim🤗 Aliskanlik oldugindan, hala calkalamdan bulasiklari makinaya atiyorum, ve sir bio bu konuda beklentilerimi cok ciddi karlisiyor
Elmsnghn Fincan bende sirbio aldım file marketten. bitkisel deterjan olmasina ragmen cok memnun kaldim. Porcöz, tarim kredi bim migros hepsini denemis biri olarak son durak sirbio da kaldım.
Fincan Elmsnghn teşekkür ederim ilk kez duydum yorumlar iyi gibi değerlendireceğim bunu.. bulaşıkları çok iyi akıtıp mı koyuyorsunuz peki? Güncelleme: yorumlara baktım da uzun süreli kullanımlarda hep sararma sorunu olmuş bardaklarda 😢
bittercikolata_ @Fincan ben hep fairy kullanıyordum ama boykot ürünü diye almıyorum iki üç seferdir.finish kullanıyorum boykot ürünü değil diye biliyordum burda boykot ürünü olduğunu yazmışlar.bir girip bakayım dedim İsrail mali değilmiş ama İsrailin bir şirketinin ortağıymıs.bu bitince ne alırım bilemedim bende
gurbetcimami Storymoon ben makına kullanmıyorum ama kayınvalidem de var kaseleri falan çizilmiş bunu deterjan mı yapıyor
EcrinMelek1- @Fincan ben kullanmadım ama domol markayı iyi diyorlar ben onu alıp deniycem fırın temizleme ilacı da var domolun ondan da çok memnun olan var internette yorumları olumlu