SemaKa Kızlar avokado yu alıyorum markketen olgunlasmasi için muzun yada elmanın yanına koyuyorum neyse yumusuyor fakat içini kestigimde siyah içi çürümeye dönüyor acaba neden nasıl yapabilirim yani hemen karariyor
Defnemmm1 SemaKa zeytinyağı sürüp streçleyip dolaba bırakıyorlar bir kere böyle denemiştim kullanana kadar idare etmişti
Deletedmom_112 SemaKa kuzeytobaby bebek avakado alabilirsiniz kızlar, parmak avakado diyede geçiyor, küçük küçük oluyorlar kilo hesabı satılıyor bı kiloda 25 tane civarı çekirdeksiz minik avakado oluyor, günlük 1 tane verirsiniz ben öyle yapıyorum
knbb SemaKa sert ise karanlık bekletiyorum hiç kullanmadan kullandıktan sonra suya koyup dolaba atıyorum
Deletedmom_112 SemaKa evet aynı şekilde olgunlaşıyorlar, 10 tane falan çıkarıyorum geri kalanı saklama kabına koyup dolaba koyuyorum olgunlaştırdıklarımı ise tek tek streçleyip dolaba koyuyorum hiç bozulmadan kararmadan duruyorlar.
gokceokur SemaKa kalan kısmı çekirdeğini çıkarmadan streç filme sariyorum dolaba atiyorum rengi falan bozulmuyor.puf noktası çekirdeğiyle saklamak.