Merhaba güzel anne size bişey anlatayım şimdi kızım 3 aylıkken memeyi kesti benim cahil kaynanamda ttturdu yok tutan mama yapcam diye meğer kaşık mama yapmış aradı size geliyorum geldi mamada getirmiş meğer bu mama değil bildiğin bakkal sütü içinde şeker ve pirinç unu bulamaç yapmış getirmiş bı kaşık verdi bende netten bakıyorum kaşık mama diye biliyorum ya kaynanam hem kızıyor bana kızım ben bilirim işte bak şimdi tok tutacak falan bende anne öyle seymi var hiç duymadım diyip araştırıyorum kixin 4 5 kaşık yedi sevdi gibiydi ama kaynanam yemediği için tezgaha bıraktı uysuun uyanınca yine ver dedi gitti tamm dedim araştır araştır bişey bulamadım en son dedimki aradım anne dedim mamanın adı neydi bende yapım internetten yaoilisian bakicam demesin mi bulamaç bı yazdım nete aboiow karın ağrısı kabız bağırsakta sıkıntı herşey yapıyor kızım o gece hiç uyumadı gaz sancısindan asla ama asla vermiyorum verdirtmem de bakın güzel anne size anlattığını dikkate alın Allah rızası için vermeyin hadi benim ilk tecrübe bilmiyordum araştırdım öğrendim aslada verdirtmem sizde bilinçli bı şekilde vermeyin lutfen ben tecrübem yoktu öğrendim sizedw ben vesile olayım cocugunuzu seviyorsanız yapmayın iyi bişey olsa dokrortlar mama yerine onu verin der lütfen saygılar..