Kubraaybars Kızlar çok saçma gelebilir dmdkdkd şimdi ben oğluma bayramlık aldım 7 ay 14 günlük ama ayakkabı da almak istiyorum yalnız numarasını bilmiyorum 10 cm ölçtüm ama biraz toplu bir bebiş ayakların üstü şiş yani kaç numara olur ://
enercisizkaldimanne Kubraaybars mağazada deneyerek baksanız daha iyi olur☺️ benim oğlumda öyle deneyerek aldım hep ayakkabı 🌸
tomvejerry Kubraaybars aynı oğlumun ayakları 😅10 aylığız bizde dün lcw de denedim üstünün tombiklerinden 19 olmadı 20 oldu😅
Omeraslan Kubraaybars ayakları tombikse kesinlikle deneyerek alın mümkünse iki cırtlı yada üzeri lastikli deneyin. Oğlumun ayakları tombik ben bu şekilde tercih ediyorum
enercisizkaldimanne Kubraaybars olmuyor yani mesela beden tablosu olarak adidasta 23 no gözüküyor ama evde abisinin 23 adidas var ayağına kocaman oluyor. O yüzden deneyerek almak daha iyi pofidik ayaklara 🥰
Kozge Lc waikiki uygulmasindan beden tablosuna bakıp alacaktim 22 gosteriyordu orda , ama mağazaya gidip aldim 20 numara oldu. Deneyerek alin
Kubraaybars tomvejerry aslında evde nıke ayakkabısı var ama numarası yazmıyor teyzem almıştı nıke dan ben anlamadım kaç numara
tomvejerry Kubraaybars EUR yazan yer galiba canım ayak numarası 18.5 yani sen 19 alsan olur eğer o oluyorsa