Symbltrk Sütüm baya bi süre tazyikli geliyor ve bebeğim de buna alıştı. Sonradan gelen yavaş kısmı emmek istemiyor bırakıyor. Aslında besleyici olan yağlı kısmı emmiyor. Kilo alımı da az. Var mı bu sorunu yaşayan anneler?
mother2 Symbltrk ben 4 aylik olucak daha 5900 6000 kilo geliyor bide bir kere gece yatmadan mama veriyorum
tomvejerry Symbltrk oğlum doğduğundan beri sütüm tazyikli ve bu yüzden hep ön sütü emdi şuan kilosu gayet iyi bence ön süt son süt yağlı sütle kilonun alakası yok
Pamukveannesi2 Symbltrk bende bu durumu yaşadım ve sonunda meme reddine karşı yenik düştüm çocuğum emmek istemedi her yolu denedim olmadı siz dikkat edin
Elfmom1234 Bizimde öyleydi, emzirmeden önce önsütü sagıp dolaba koydum emince direk yaglısını emiyor tabi bunu sürekli yapmadım sonucta bebegin sulu olanada ihtiyacı var susuzluğunu alıyor
Symbltrk Elfmom1234 sütümün çoğu öyle geldiği için ve kızım diğer kısmı emmediği için sağma şansım olmuyor maalesef
Symbltrk senemtemur meme reddi yaşamıyorum çünkü dediğim gibi bu hıza alıştı yani biberon gibi geliyor memeden.Arada biberonla da süt ya da mama veriyorum
Symbltrk Pamukveannesi2 4 aylık olmak üzereyiz.Ben de çok uzun gideceğimizi düşünmüyorum artık çok yoruldum. Memede çok az kalıyor hemen hızlı kısmı içip bırakıyor ve bu bence az geliyor ona kilo da alamıyor
Pamukveannesi2 senemtemur benim bebeğim de almadı biberon emzik ama ben mecbur aç diye ağzına sıkarak içirdim biberonun ucuyla mamayı. Uykusunda emzirmek istedim hemen uyandı emmedi. Kucağımda zıplatarak emzirmeye çalıştım yine emmedi lohusalık stres derken sütüm de kesildi bi müddet sonra şuan 18 aylık bu dediğim 2-3 aylıkken oldu hiç emmedi beni
senemtemur Pamukveannesi2 şuan bende kaşıkla veriyorum hiçbir şekilde tutmuyor ne meme ne biberon benimde azaldı sütüm çok yoruldum ne zaman geçer bilmiyorum 2 ay 25 günlüğüz şuan düzelir mi ne zaman düzeldi
Pamukveannesi2 senemtemur benimki düzelmedi 2 aylıkken reddetti 3 aylıkken bıraktı maalesef. Beslenemediği için mama aldık 3 gün ağzına püskürterek içirdim zorla mamayı. Biberon tutmuyordu 3 günün sonunda pes etti şuan biberon kullanıyoruz hala. Kaşıkla hiç vermedim aklıma gelmedi gelse de o kadar vaktim olmazdı yine veremezdim 🙈 sizde biberona alıştırmak istiyorsanız silikon kısmıyla ağzına akıtmaya çalışın emmese dahi ağzına sütü yada mamayı verin. O sıralar bu uygulamayı bilmiyordum bilsem belki yorumlardan faydalanarak aşabilirdim. Allah yardımcınız olsun
Pamukveannesi2 Symbltrk benim bebeğim de hep zayıftı anne sütü almadı şuan yine zayıf sınırın altında
Muhammedaliannesi Symbltrk ilk başlarda bende bu sorunu yaşıyordum ama önce göğsünüzü biraz sağmanız gerekiyor daha sonra emzirmeniz gerekiyor benimde aşırı tazyikli geliyor 8 aylık oğlum şu an alıştı zaten bebekler emmeyi öğrenince max 5 dakika kalıyor memede karınlarını doyurup bırakıyorlar çünkü etrafta ilgisini çeken bir çok şey var bebeğiniz kaç aylık