pinar92 Merhaba 19 günlük bebeğim var meme + mama takviyesi yapıyorum ama memeyi zaten yok az aldığı için mama gibi düşünün, 3 haftalık bebeğe kaç cc mama vermeliyim hipp kullanıyoruz
Eslemveasya pinar92 30 verin ilk yetmezse 60 ile devam edin. Benim ki 38 günlük ben 90 veriyorum. Ama normali 60
pinar92 Aselincimom Eslemveasya Ben direkt 60 veriyorum 1 saat sonra acıkırsa ağlıyor o zaman 40 ilave veriyorum ama doğru mu yapıyorum bilemedim o yüzden sizler nasıl ilerliyorsunuz danışmak istedim
Aselincimom pinar92 mama en az 2 saat sonra verilmesi gerekiyor. Benim kızım 4 ay 8 günlük ama ben o zamanlar da mama+meme şeklinde gidiyordum yoğunluğu memeye veriyordum
pinar92 Aselincimom 2 en geç 2,5 saat te bir yediriyorum önce meme veriyorum yetmiyor sağınca bile 20 cc geliyor ki sürekli emmiyor emzirme anında ne kadar alırsa, ardından mama veriyorum
Aselincimom pinar92 sık sık emzir sütün çoğalacaktır emin ol sağımla bebeğin emdiği çok farklı oluyor emzirdikten sonra mamayı verebilirsin 60 içiyorsa kusmuyorsa problem yok ağlaması da açlıktan değildir gazı vardır ona ağlıyordur