HappyKids 2020 Tüm ailenize huzur, sevinç, sağlık ve mutluluk getirsin. 🤗 Sevdiklerimizle beraber tüm dileklerimizin gerçekleşeceği bir yıl olsun 🥰
Tuba HappyKids çok teşekkür ediyoruuuz🥰 Bende herkesin yeni yılını kutluyorum, 2020 hayatınız boyunca unutamayacağınız güzellikler yaşatsın🍀 seneye de forumda görüşmek üzere🙋🏽♀️😄
T-24 HappyKids teşekkür ederiz sağlıklı bir yıl olsun hepimiz için iyiki tanımışım sizi bi arkadaş bi dost gibi hepimiz için yeni yıllar 🥳🎉🎊🎀🎈❤️☘️
Mom9 HappyKids herkese SAĞLIK ve MUTLULUK diliyorum hayatta en önemli şey bunlar. Varsın uyumasın, ağlasın bebeler Rabbim güç kuvvet versin tüm ebeveynlere🙏❣️🍀
AselElcin Herkese iyi senelerrr🌸 çocuklarımızın bol bol uyuduğu güzel güzel yemek yedikleri ağlamadan oyun oynadıkları bir yıl olur inşallah🙏🏻❤️
Banu_alper Anne olunca anlarsin sozunun hayatimda yer buldugu sene 🥰 he he diyordum her duydugumda yasadigimda anladim nasil buyuk bir sevgi fedakarlik endise oldugunu Allahima cok şükür olsun yeni yilda Allah herkese once saglik versin sonra huzur isteyen herkese de evlat nasip etsin 🤲🏼
AyseYusufZeynep Rabbim herkese sevdikleriyle umduğu gibi bir yıl geçirmesini sağlasın inşallah, Amin 😍🌼
Goktugunannesiseda52 HappyKids Bu yıl umarım geçen yıla nazaran çok daha sağlıklı çok daha huzurlu geçer aramızdan ayrılanlar oldu dünyaya gelenler oldu kâh güldük kâh ağladık öyle yada böyle bu yılı bitirdik Rabbim evlatlarımızı bizi sevenleri bizim sevdiklerimizi korusun sağlık sıhhat versin herkese mutlu yıllar. 💐♥️
Elisamother Geçirdiğim en kötü seneydi umarım 2020 biraz vicdanlı davranır. Hepimiz için hayırlı Bi sene olur umarım 😊🤗
Ebrudun HappyKids 2020 bize ve tüm insanlara sağlık mutluluk huzur dolu bir yıl olsun mutlu yıllar happ kids ❤
Kartopu06 HappyKids YENI YIL YENI YENI MUTLULUKLAR YENI YENI HUZURLAR BOL KAZANCLAR HERSEYDEN ONEMLISI DE SAGLIK GETIRSIN INSALLAH HAPY KIDS AILESININ VE BURADAKI TUM KARDESLERIMIN YENI YILINI KUTLUYORUM HAYIRLA GEL INSALLAH 2020 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰