minikmucizem0402 Bebeğim 46 günlük ve dün dakikalarca uzun uzun güldü bana daha doğrusu tebessüm etti 40 ındada ilk tebessümler başlamıştı 🥰❤️
ahmethamza minikmucizem0402 benim cocugum çok bi asabi kaşlar çatık 😄 uyku harici gülerken göremedik daha
The_paues minikmucizem0402 ilk doğduğu gün babasının kucağındayken gülümsedi fotoğrafı var.bilinçli gülme 2.ayda sesli kahkaha 3.ayda attı 🌺
Usnac1995 minikmucizem0402 Doğduğu gün gülümsedi hemde videoya aldım o anı 🥹 tam 3 aylıken kahkahalı güldü
srrackles Doğduğundan ber gülüyor hatta geceleri sesli kahkaha atıyor. Şimdi ise suratıma bakıp gülümsüyor sıpa :)
aresnako 14 günlükken uyanıkken net gülümsedi baya yüzüme bakarak, 16 günlükken de gece uykusunda sesi güldü 🫠
Atamom_ Doğduğu günden beri gülümsüyor ara ara ama bilinçli olarak bana 5. haftasından sonra gülümsemeye başladı hele ki uykudan yeni uyandığında sevgi pıtırcığı oluyor 😂😂 geceleri de uykusunda sesli gülüyor
Bugleminannesi28 minikmucizem0402 35 gunlukken gulumsemis anılara gittim video almışım hep göz yaşım pıt 😍
Mkl Doğduğu gece gülümsedi ilk, 40i çıkmadan sesli gülmüştü bilinçli, şimdi her yerde herkese mavi boncuk dağıtıyoruz ☺️😄
eslemoms_ 20 günlükken gülmeye başladı 40ının çıkmasına yakın kahkahalar atmaya başladı şimdi 50 günlük güldürmeye çalıştığım zaman hep bir gülümsemeyle karşılaşıyorum çok tatlıı🥹❤️
Dedektifgadget minikmucizem0402 doğduğu günden beri gülüyor 💗🥰benim minik kelebeğim birde gamzesi var ölüyorummm öyle gülünce 3 aylık
Deletedmom_117 minikmucizem0402 iki aylıkken gulunsuyordu 3 aylıkken sesli kahkalar başladı Babası ve banaydi sadece bı sure 🌸
Deletedmom_117 Dedektifgadget Sahada hayran olucagin günler yakın ♥️🌸Maşallah diyeyim benimki 9 ay 4 günlük Bir fena bir fena girmwn lazim🤣♥️
ebebe minikmucizem0402 bilinçli olarak iki aylıkken gülmeye başladı şuan 5 buçuk ayligiz hep gülüyor. Ben gülüyorum o gülüyor çok güzel bir duygu 🥹🥹