reyhanhsvc Merhaba anneler Oğlum 35 günlük, kaşlarında konak çıktı. Saçında yok. Gebelde zeytinyağı sürüp tarayın deniliyor saçta olunca ama kaşta olunca nasıl yapıcam? Fikri olan var mı?
beyser reyhanhsvc mustela bebe yağı sürüyordm yüzüne kaslarında sürdüm hep zamanla geçti kafasndada oluşunca mustelanin bebe yağı kullandm zeytinyağından daha etkili hiç fayda etmedi zeytinyağı kızıma
aleynax reyhanhsvc benim kızında sadece kaş ortlarında çıkmıştı pamuk ve zeytinyağı ile temizledim dökülüyor hemen
yaren46 reyhanhsvc benim de bebeğim de vardı hiçbir şey yapmadım kendiliğinden geçti duş aldıkça da zaten geçer
gzmkck benimki iki bucuk aylık oluncaya kadar vardı hicbişe yapmadım yıkadıkca gitti kendinden kaşındakiler
sinavc Zeytinyağı ve karbonatı karıştırıp sürdüm biraz bekleyip tarakla hafif hafif taradım sonra da pamukla temizledim böyle geçti bizim
Hdemir1618 reyhanhsvc kaştada aynı işlemi yapabilirsiniz . Kulak çubuğuyla kaşlarına sürüp duşta lifiyle bastırmadan keseliyordum ben geçti 2 seferde