ikiekmekaldimevegidiyorum Allah aşkına bu 9. Ay atağı ne zaman bitiyor ne kadar sürüyor az daha bitmezse ben biteceğim kaç haftalardır uykusuzum 2’şer saat uyku ile idare ediyorum yıkıldım yıkılcam😩 Tecrübeli arkadaşlarıım ne olur bir şeyler söyleyin😭
Derya0655 ikiekmekaldimevegidiyorum 9.ayda başladı gece uykudan uyanıp saatlerce uyumama olayı. 4 gün sonra 11 aylık olucak. 2 gecedir uyanmıyor eski sistemine döndü. Umarım sizin ki uzun sürmez 🙏
Mrvklc97 ikiekmekaldimevegidiyorum atak olsun kabulüm 3 gündür ateşi dişten sanıyordum en son 39 olunca hastaneye gittim kanında ve boğazlarında enfeksiyon varmış iki serum bi ilaç yedi düzelmedi antibiyotik ve ateş düşürücü döngüsündeyim .. 15 dk anca uyuyabiliyor o da kucağımda.. sıfır uyku 😢 9ay 11 günlük
ikiekmekaldimevegidiyorum benimoglumukurtarinesraa o zaman doğduğundan beri uyuyan çocuğa bir anda ne oldu😵💫
Prensesin_Annesi_ benimoglumukurtarinesraa Evet doktorum söyledi be cocukta olabilcek ve denememi istediği şeyleri söyledi ve onları yapınca cocuk uyudu doktoruma katılıyorum atak diye bir şey yok cocukların derdini bulmak lazım
benimoglumukurtarinesraa ikiekmekaldimevegidiyorum işte bunu bilemeyen de atak demiş oldu. Diş geliyodur vs vardır illa bir derdi. Ben de hep ataktir diye kendimi kandirdim durdum o zaman bende de sonsuz atak olması lazım
ikiekmekaldimevegidiyorum Derya0655 umarım ya kızım ayağımda uyuyorum kaç gecedir bırakınca tık diye uyanıyor çünkü🙃 Teşekkür ederim 💐
ikiekmekaldimevegidiyorum benimoglumukurtarinesraa ay inanın bilmiyorum üst dişleri de gelecek olabilir onun içinde bir şeyler yapıyorum ama gece uykuları mahvoldu sabah akşam mızır mızır🥺
benimoglumukurtarinesraa ikiekmekaldimevegidiyorum olabilir mesela benim oğlumun derdi gece emmesiymiş..tabiri caizse aklı memede diye uyuyamiyormuş. Gece beslenmesini kestim baya faydası oldu
ikiekmekaldimevegidiyorum benimoglumukurtarinesraa bende kesmiştim 3 hafta önceye kadar deliksiz uyuyordu birden bozuldu muhtemelen üst dişler o zaman
Mrvklc97 benimoglumukurtarinesraa nasıl kestiniz benimki de çok düşkün gece iki saatte bi kalkar emeer
benimoglumukurtarinesraa Prensesin_Annesi_ doktorun iyisine denk gelmişsiniz ne güzel..ben doktoruma uyumuyor şöyle böyle deyince e çocuk bu normal diye geciktiriyor😄
benimoglumukurtarinesraa ikiekmekaldimevegidiyorum inşallah çok acı çekmeden çıkarır eski düzenine kavuşur 🥰
ikiekmekaldimevegidiyorum Mrvklc97 salgın çokmuş ya bizde yaşadık onu 2 gün yatış verdi hatta doktor zordu baya. Geçmiş olsun çok💐
ikiekmekaldimevegidiyorum Mrvklc97 biz mama kullandığımız için ben azaltarak ya da yerine su vererek kestim 3. Günden sonra alışmıştı
benimoglumukurtarinesraa Mrvklc97 iki saatte bir yine iyiymiş büyüdükçe bence daha düşkün oluyorlar..bir gece ansızın kestim mecburen. Alıştıra alıştıra kesmek istiyordum ama daha ilk meme vermeyişimde aşırı tepki gösterdi ben de geri adım atmadim böylece alıştı çok şükür