gulsahablak ybam bizde 5 ay 8 günlüğüz. Daha ek gıdaya başlamadım ama 5.5 ay olsun başlayacağım ufaktan ufaktan. Su vermeye 4.5 aylıktı çay kaşığı sadece veriyorum günlük bazen 2 gunde 1 filan oluyor. Ek gıdaya başlayınca miktar fazlalaşacak tabi
Newmomy ybam 4ay 27 günlüğüz doktor önerisi ile 3 gün sonra tam 5 aylık olduğunda ek gıdaya başlayacağız (tadım) 3 gün kuralı ile günde sadece 1 çay kaşığı sırayla kabak patates havuç elma armut muz ve yoğurt olarak zaten hepsini tattırmak 1 aya yakın sürecek 6. Ayda daha büyük porsiyonlara geçecekmişiz
zeyzey001 5.5 aylık olduk doktorumuzun önerisi ile 3 gün kuralı ile taşımlara başladık. Suyu da bu süreçte vermeye başladım daha önce hiç vermemiştim
berrakhsmnlr Biz 4.5 aylıkken tadımlara ufaktan başlamıştık su da vermeye başlamıştım şimdi 6 ay bitti herşey veriyorum
Arasefemom Biz 4,5 aylığız armut , havuç ve elmayı yine 3 gün kuralı ile cam rendede ezip suyunu verdim. Şimdi 2şerli şekilde karıştırıp vereceğim. Doktoruma sorduğumda destekledi bizi