hayatg Kızlar devlet hastanesi alerji testi yapıyor mu biliyor musunuz, 10 aylık bebeğime yaptırmak istiyorum yarın çocuk doktorundan randevumuz var yaparlar mı sizce
aysegul_my hayatg yapmiyolar bizimde burda devlet hastanesi var yapmiyolar özel hastanede var oda yapmiyo bize 2 saatlik uzak başka il var orda arastirma hastanesinde yapıyolarmiş bizede bi gidip yaptirn dediler
Bebegim38 hayatg bizim bulunduğumuz ildeki yapmıyordu, şehir hastanesine gittik başka bir ildeki. Bulunduğumuz yerden sevk açtırdık alerji bölümüne. Randevu da sorun olmadı aynı gün içinde hallettik.
Htcokur Önce çocuk doktoruna gidip ordan alerji doktoruna kayıt açtırmanız gerekiyor genelde araştırma hastanelerinde var ama maalesef randevu bulmak ölüm
neyapalimsimdi Ben ilçedeyim çocuk doktorundan yeşil alan açtırdım ama Tekirdağ il sınırları içerisinde çocuk alerji doktoru yok çıkmıyor mhrsde İstanbul’a götüreceğim
neyapalimsimdi hayatg hayır sormadım muhtemelen dış laboratuvara göndererek yapıyorlardır ama küçük bir meblağ isteyeceklerini sanmıyorum düşünmedim o sebeple