alphafsa Baya bir araştıırdim genel olarak alüminyum üzerine kaplama yada teflon kaplama oluyor demir dökünde çok pahalı iç diş granit olan bir marka bulamadım var mı onuda bilmiyorum :)
ipekravzaninannesi alphafsa bende ariyordum bugun instagramda bir kadin paylasmiş acar homedan tencere seti aynı neoflam tarzında yanmaz yapışmaz cok hoşuma gitti hem fiyatida cok uygun digerlerine göre bence bi bakın derim acar homenin internet sitesinde var
kadirkerim alphafsa ben evlenirken karaca set aldım 2 sene oldu ne çizildi ne döküldü ne yapıstı ne yandı sırf o setimi kullanıyorum yemeklerde çok güzel
adaatuna alphafsa iç dış granit olamz granit denilen şey baya sağlıksız dışına kimyasal kaplama yapıyorlar. Dümdüz çelik tencere alın sağlık her şeyden önemli
alphafsa ipekravzaninannesi ben lava aldım demir döküm lcw den aldım 2800 kendı sitesinde lcw de 1800 du tek tencere pahalı ama aldım demir döküm granit kaplama yanılmıyorsam sırf saglıklı olduğu için aldım inşAllah çakma değildir 😕
alphafsa adaatuna granit kimyasal mi bilmiyordum çelik tencerem var çok yapışiyor çelikt pilav vs güzel olmuo demir döküm aldım ama granit kaplama bence
alphafsa adaatuna granit doğal bi taş türüdür diye yazıyo sağliğa zararlı bi madde içermiyor muş konunun uzmanı değilim ama internetten baktım kadarıyla en zararlı olanlar alimınyum teflon olanlar mesela bir örnek vereyim korkmz tencere seti alacaktım işte hiçbir kimyasal içermez çok güvenli flan yazıyordu
alphafsa Granit tencere PFOA, PTFE (teflon), kadmiyum veya kurşun gibi zararlı kimyasallar içermediğinden kullanımı güvenlidi
alphafsa alphafsa içeriğinde hiçbir kimyasal yoktur sağlikli dir pfte içermektedir yaziyordu yanı markalar bu kadar guvenlı ne alacağimi şaşiirdim inanın
alphafsa Demir döküm ler sağlikli saf demir dökümler paslanma gibi riskleri var eğer kullanmasını bilmezsen ama granit kaplama olunca paslanma gibi bi durumu olmuyor kulanım kolayliği oluyor araştirmalarim sonucunda bu kanıya vardım 🤭