Sibelozer 11 aylik bebegim henüz hic diş çikarmadi ve hic bisey yemiyo sadece emmek Istyo sadece 3 saat emzirmessem oyle yiyor oda bir kase bile degil
Amine_erva25 Sibelozer Aa aynıı benim de 11 aylık hiç dişi yok doktora götürmüştüm geçen diş belirtisi yok püre vermeye devam et dedi
Mmbd Sibelozer bizde de dis Yok ama 5 aydir dis sancilari devam... pek istahi Yok iki gundur hep yogurt yemek istio emio gece de sutunden iciyor
Sibelozer Amine_erva25 yani baska bisey yiyemiyorlar cocuklar diş olmadgi icin muhallebi yapip veriyorum genelde napiyim
Sibelozer Mmbd sut veriyomusunz biberonla yoksa emiyomu gece ben emziriyorum geceleri dis ssncilari var ama dis yok🤣
Amine_erva25 Sibelozer bende öyle çorbası yoğurdu meyvesi muhallebisi geçiyor günler bakalım dişi ne zaman çıkıcak damaklarında hiçbir belirti yok
Mmbd Sibelozer biberonla veriorm sonunda alisti biraz emziriorm ilk cok sutum Yok artik biraz emdikten sonra aliyor biberonu ama yine 2 saat sonra kalkiyor aliskanlik oldu herhalde
Sibelozer Mmbd bizimji süt icmiyor ya denedim o kadar ama uykusunda bile midesini bulandiriyo gece yatmadan veriyim diyorum almiyo bende emziriyorum
Mmbd Sibelozer ara sira yine biberonu deneyin Baska Marka sut deneyin Ben 3-4 Marka degistirdim Anca bulabildik begendigini
Sibelozer Mmbd baska marka verdm ama bizim kiz süt sevmyr sanirm ama zorlarsam mecbur icer dje dusunuyorum