Merveahmettoprak 11 aylık olduk 4 aydır gece benimle yatıyor yatağında asla uyumuyor ilk bir saat uyuyor sonra hep memede uyumak istiyor yaşayan var mı aynı durumu
Elsnazan Merveahmettoprak Ayyy ben aynı durumdayım ama benim söyle bi sıkıntım var ek gıda yemiyor yoğurttur meyvedir anca onun haricinde yemek çorba yok emiyor aktif bir şekilde doymadığını düşündüm mama aldım asla kabul etmedi çözüm bulamıyorum bende bu duruma uykular haram oldu valla yarım saat anca kesintisiz uyuyorum :((
Tomris61 Merveahmettoprak 2 hafta sonra 1 yaşında olacak nasipse son 1 aydır memeden ne çektim bi ben bi Allah biliyor.
Marianne Merveahmettoprak 2 yaşa kadar böyle uyuduk. Sürekli emerdi, emmezse de meme ağzında olacak. Büyüyünce kafası da büyüyor, başının ağırlığından kalbim sıkışıyordu.
Merveahmettoprak Elsnazan bende mama aldım çok yemek yemiyor bide gece onu veririm doyurucu olur diye asla içmedi ağlıyor onu verince
Elsnazan Merveahmettoprak Bizimkide öle kıyameti kopardı içmedi içseler tok tutucak 2 3 saat ne yapıcaz böle ya :((
Tomris61 Merveahmettoprak ya yine emse dicem aç. Ağzında tutuyor sadece. Emzik yerine koyuyor beni. Sabah okula gidiyorum yoksa yine umurumda olmayacak da işte bir de erken kalkıyorum
Merveahmettoprak Elsnazan memeden kesince anca düzelir diyor herkes e 2 yaşına kadar emseler daha 1 senemiz var :(