Ftmnr16 Kızlar bebeğim 9 aylık çok kötü öksürüyor geceleri uyuyamıyor ne yapabilirim en kısa sürede geçmesi için
Hdemir1618 Ftmnr16 doktora gittniz mi ciğerlerine felan inmiş mi diyr baksınlar. Burnunu temizlemeniz lazım sık sık emzirmeniz lazım birde baan sekrol ilaç verdi doktor öyle geçti öksürük 1 aydır vardı
Ftmnr16 Hdemir1618 dün gece başladı bir anda o yüzden gidemedim bol bol emziyorum burnunu da çekiyorum
Tatlican Hdemir1618 Tamm canm annesine dokunuyormu dedim çünkü benim kzim 6yasinda inan bala nezaman baslamistim unuttum🙈
Hdemir1618 Ftmnr16 evinizde nebülizatör varsa buzdolabında soğutulmuş serum fizyolojik koyup verin . Mutlaka götürün doktora aile hekimine vs benm 1 ay geçmedi öksürüğü en son Sekrol diye bi ilaç verdiler onla geçti
seldaumay Nebülle bol bol hava verin burnunu sık sık temizleyin rahatlatır ve bence mutlaka doktora götürün Allah korusun ciğerlerine inmesin
Ftmnr16 Hdemir1618 öksürük gerçekten bir kere geldiği zaman gitmiyor haftalardır öksürükle uğraşıyorum kendim de inşallah kızımın ki çok sürmez
Hdemir1618 Ftmnr16 bende aynıydım maalesef ki astım teşhisi koydular bana 🤦♀️ bebeğim çok şükür şuruptan sonra iyi
Gul-42 Ftmnr16 öksuregı kesıyormuş Internete yazın arastırın bende oradan baktım buldum youtuberda gormusttum
Ftmnr16 Rayndanss hastanede sıra bulamadık ama sağlık ocağına götürdüm bugün biraz daha iyi bol bol emziriyorum ıhlamur çorba içiriyorum