Benim oglum da iki bucuk yasinda iki yasindayken dediklerinizin hepsi vardi hic bas edilmiyordu hep videolar dinliyordum biraz olsun sakinlesmesi icin. Simdi size soyleyecegim sey şu asla kizmayin evet cok zor ama kizdikca arttiriyorlar yaptıklarını qgladiginda yerinizi değiştirin biseyle ugrasin ki sizi gorunce oraya odaklansin birde sizin disinizda aile üyelerinin de kizmasina izin vermeyin o bile cocugu alt ust ediyor( nene dede) gibi. Surekli oyun oynayin telefonu kenara birakin bu cok onemli kovalamaca oynayin cok egleniyorlar ve sakinlesiyorlar karnina gidi gidi yapin gulsun ama abartmayin tabi o istedigi surece ben oglumun karnini öpüyorum asiri gülüyor. Istediklerini azar azar verin komut verin oturursa sana sunu verecegim gibi. Yada atiyorum meyve suyu veriyorsaniz otur oyle iç. Kucuk bi sandalye ayarlayin oraya oturtun onune bi sehpa koyun meyve suyunu oraya koyun bi kac defadan sonra o da herseyi orda yer içer duzene alisir. Olabildigince uyumlanmaya calisin kural koyma bu donemde etkisiz sadece onunla uyumlanin onun istedigini kendi isteyeceginiz sekilde yaptirin. Allah kolaylik versin.