zeynep91 merhaba arkadaşlar adetime 10 gün var ama sağ bacagıma ara ara sızı seklnde agrı kasıklarımda batma oluyor diye test aldım yaptım bi köşeye koydum hemen bakmayı unuttum kızımla uğraşırken az önce baktım bu şekilde sizce var mı bsey ?
Mirabia zeynep91 çok erken ama olabilir bir test daha yapın 2 dakika içinde silik çıkarsa hamilesiniz ben öğrendiğimde bundan daha silikti çok zor görünüyordu hatta hamileydim
12345678fatma zeynep91 var bence oğlumda böyleydi aynı silikti hamileydim suan yavrum dogdu 28 haftalik yoğun bakımda ah zaman ah😔
zeynep91 ummu_eslem hayırlısı olsun kızım var 28 aylık olursa olur dedik artık yaşım var cnku teşekkürler canım 🙏❣️
zeynep91 yagmuraltintas ahh inanın testi zor yaptım kapıda pat pat tekme attı koydum çıktım testi kızımla ugrasmaktan snra geldi aklıma tuh dedm nası unuttum :) bacagım sızlıyor kasık ve vajina batması yasıyorm oyuzden yapmıştım tekrar yapacağım artk
zeynep91 Mirabia yaa doğrudur ilk gebeliğimde adete yakn bi tarhte daha silik cizgiyle öğrenmstm ama bu testi yaptm unuttm koydm köseye kızımla ugrasmaktan ne kdar zaman icinde belirdi blmiyorum tekrarlıcam artk tesekkur ederm🙏❣️
zeynep91 12345678fatma yaaaa Allahım mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine sağ salim gülerek ckmanızı nasip eylesn hastaneden teravıhden geldm cok dua ettm adınıda smyleyin ederim gene rabbim yardmcınz olsun 🙏🥺
12345678fatma zeynep91 Allah kabul etsin inşallah bebeğimin kimiligi daha çıkmadı ama ismini Emirhan düşündük insallah koymak nasip olur 😔