tosbikannesi6 eşim seçmiş çok mu abartılı sizce? Ya da sıradan mı herkeste olan renk ve desen mı? Siz olsanız alır mıydınız? Üff ahiret sorularım yardım edin kızlar 😂
usenmedimyaptimbirvelet tosbikannesi6 4 ayak olan masaları sevmiyorum kullanışsız oluyor benim masanın ortasında var sadece.sandalyeleri büyük ama 4 ayağı olmadığı için rahat sığıyor
Buzgibibaklava tosbikannesi6 koltuğuna uymuyorsa bence alma . Yada yakın zamanda koltuklarını değişeceksen
Berilsmom13 tosbikannesi6 Çok hantal çok geniş ev lazım evin genişse olur ama bence bunlar artık eskidi ya daha kibar bir model bak bacım bide koltuklarınla uyumlu olsun saçma olur.
tosbikannesi6 Bide koltuklarımla alakası yok eşim masa almak için alıyor bnde olmadığı için tamam dedim ilerde belki kendi koltuklarımı başka renk kaplatırım falan bilmiyorum
Ozgurkaanmom Ay yok böyle ayaklar bendede var çok yer kaplıyor ayağın değince canını yakıyo vurunca sertçe ve çok ağırlar hantal elimde olsa 4 bacaklı sandalyelere dönerim vlla
Ozgurkaanmom tosbikannesi6 rahat olmasına rahat ama bu kumaş modeli hem çok toz topluyor heleki attığınz renk
tosbikannesi6 usenmedimyaptimbirvelet bu aralar şu bohem tarzda olan krem ve tahta ayakları olan masa sandalyeleri çokk beğeniyorum ondan mı sizinde onunda ortasında var ayak çünkü
Merveeofs tosbikannesi6 bence daha hafif minimal tarza yakın şeyler tercih edebilirsin ya o zaman bunlar için büyük ferah bir yer lazım
usenmedimyaptimbirvelet tosbikannesi6 hayır değil benim ki bu Ama sizin dediğinizi bildim benimde çok hoşuma gidiyor onlar 🤩
tosbikannesi6 Merveeofs evet baya yer kaplıyor ve benm yerim yok hele koltuklarımla alakası yok koltuklarım su yeşili 😂😂😂
usenmedimyaptimbirvelet tosbikannesi6 hayatım benim evin yarısını mutfak kaplıyor zaten fjdjdndj aşırı büyük benim duam gerçekleşti 🥹