Tuba888 Merhaba kızlar oğlum 14 günlük memede uyuyor gaz çıkmak için uğraşırken uykusu dağlıyor ve uyumuyor bazen gaz çıkartmadan uyutuyorum mecbur . Her besleme gaz çıkarma yapmazsak nolur
HsynKbra Tuba888 bizim ki de öyleydi ben yüz üstü yatırdım uyanıp gazını çıkarıp geri uyuyor elhamdulillah
seizetheday Tuba888 kusabilir en önemlisi gazı birikir karnında ve sonra daha kötü olur baş edemezsiniz heleki gazlı bir bebek olursa Allah korusun
mhmetali Tuba888 bebeğinizin gazını mutlaka çıkarın çıkarmadan yatırdığınızda o gaz bağırsaklara inecek ve bunu hep yaparsanız zamanla gaz sancısı çeken sürekli ağlayan bir bebek olcak işiniz daha da zorlaşıcak.
fhrydgkn Gazı bağırsağa inerse daha çok sancı verir gazını çıkar tekrar memeye yatır ağzına alır almaz uykuya dalar zaten
Hcccrn Aman deyim bugün çok kötü bir haber izledim bununla ilgili mutlaka gazını çıkarıp yan yatırın bebeğinizi sağlıkla büyütün
mhmetali Tuba888 şuan bebeğiniz çok küçük kucağınızda sizin kokunuzla uyuması en doğrusu . Kucağınızda pışpışla uyutabilirsiniz fakat büyüdükçe kucağa alışırsa bu da ilerisi için destekli uyumasına sebep olacak. 4.5 ayda rutin oluşturup yatağında uyutmaya alıştırabilirsiniz