Kereminannesiii Ftmslkunl92 1 aydın böyleyiz 4 gün sonra 4 aylık olacağız gündüz uykusu 1 saat bile değil gece sürekli uyanıyor. Meme reddi yaşıyoruz keyfi olarak ağlıyoruz
duruece Ftmslkunl92 Kesinlikle aynı durumdayım ne olur yardım siz nasıl çözüm buldunuz benimkide dört aylık
Syd OguzKZeynepH https://hesapliyor.com/bebek-atak-haftasi-hesaplama/ Buraya doğmadı gereken tarihi yazıp bakabilirsiniz:)
SelinSedatKaanEfeOzdemir12 Ftmslkunl92 Biz de 4 ay 23 günlük olduk. Çok huysuz durduk yere aglıyor. Mızmızlanıyor. Kucaktan inmek istemiyor. Yanından ayrıldıgımda aglıyor. Hep atak galiba bunlar
Ftmslkunl92 SelinSedatKaanEfeOzdemir12 öyle diyorlar atakmış.ne zaman bitecek bu ataklar ya da gerçekten bitecek mi.Aynı şeyleri yaşıyoruz 4 aylık bebişi olanlarla Allah yardım etsin bize 🤲
Fatmakarts Bizde 3 ay 27 gunluguz .10.gündür çok berbat bi haldeyiz yorgunluktan ve uykusuzluktan.olucem.bir an önce bitsin bu atak ya
Ftmslkunl92 Kerim 17 18 gündür böyle çıldırana kadar ağlıyor gördüğü an.çok acıkınca biraz emip bırakıyor bende bulmadım hala çaresini
Ftmslkunl92 Sldalpy dün gece hiç uyumadı inanın benim bebeğim de öyleydi erkenden uyurdu güzelce sabah uyanırdı şimdi uyku nedir bilmiyor
Sldalpy Ftmslkunl92 Allah yardımcımız olsun 🙏 ben banyo ettirip masaj yapıp uyuttum bu akşam sakinleşti biraz
Mamaqueen Ftmslkunl92 bizde ayniyiz gunlerdir emmiyor ac ac bekliyor oyle cok uzuluyorum :/ kilo verecek diye korkuyorum. Kilo alidimi durdumu meme reddi yapinca sizin bebegin
Ftmslkunl92 Mamaqueen diğer aylarda 1kilo alıyordur en son 10gün önce gittik 600gr almış.zaten bu durum 17 18gündür devam ediyor bizde.ama kilo alımının çok azaldığını farkedebiliyorım bebeğimden
Ftmslkunl92 Esrasargin aynen bende yoruldum artık.uykusuz yorgun süt de azalıyor böyle olunca.Allah kolaylık ve sabır versin hepimize
Mamaqueen Sevdadoga benide o cok uzuyor. Cok az oldugunu biliyorum saatler boyunca emmiyor acliktan karni dumduz oluyor ama yinede emmiyor sutum azaldi diyede uzuluyorum:( kilo almicak diyede uzuluyorum
Kereminannesiii Ftmslkunl92 bizde çözüm bulamadık kilo alımı dediğiniz gibi azaldı kucağımda tutarken hissediyorum 🤷🏼♀️