Seyyahyolcu Bebegim 4 buçuk aylık. Yaklasik 15 gündür burnu sümüklü. Akmıyor tıkanıyor günde 5 6 kez temizliyorum. Gripse bu kadar uzun sürer mi. Yada başka ne sebep olur burun tıkanıklığına. Basi terliyor oda etkiler mi? Gripse kaç gun surer
elmaliturta Seyyahyolcu doktor grip 1 hafta en fazla 10 gün sürer demişti bize.. odanızın nemi düşük olabilir burun mukusu kuruyor olabilir
honeyson Seyyahyolcu grip değil gripte ateş oluyor. Soğuk almış belli ki benim oğlumda 8 gündür öyle doktoru grip olmadığı için sadece burun temizliği önerdi 2 hafta kadar sürüyor önceki deneyimlerimizden bildiğim
Deletedmom814 Seyyahyolcu canim emeklemesi varsa yerde oynarken tozlardan falan burun o tozlaru sumuk haline getiriyor birikiyo orda. ama benim oglumda alerji falan yok ben biriktikce alıyorum sumugunu
Minahanzade Seyyahyolcu burnunu sürekli açık tutmaya çalışım serum fizyoloji ile. Haricinde oda beni etkili olabilir buhar makinası alabilirsiniz yahut imkanınız yoksa sıcak ya da soğuk su bulundurun odada peteğin üstüne ıslak havlu(deterjan ile yıkanmamalı olmalı) koyabilirsiniz. Aklıma gelenler bunlar geçmiş olsun
Deletedmom136 Seyyahyolcu evet ya da etrafında olan başka bişey kedi köpek vs belli olmaz iyice inceleyin