sakinyasam İrmik pirinc unu Ruşeym Tarhana Zeytinyağı Vs vs Bu ürünleri nereden aldınız,Tavsiye ettiğiniz marka nedir?E bebekten alan varmı?Fiyatlar uygun geldi orada.
kahvelisianne sakinyasam kesinlikle makarna vitma ilk oğlumu onlarla büyüttüm sağlıklı güzel kilolar aldı tavsiyemdir
sifirekran_bolkitap sakinyasam zeytinyağ ihsan sarı bebek zeytinyağı var tadı çok güzel😊 diğerlerini beyorganik markası aldım buğday rüşeymi de alabilirsiniz. O da çok faydalıymış. Yulaf unu ve tam bugday ununu da organik metrodan almışdım. Tarhanayı kendim yaptım yaz geliyor. İmkanınız varsa kendiniz yapın derim😊
kahvelisianne Şimdi ikinci oğlum oldu ek gıdaya geçsin direk ordan alacağım irmik ruseym keciboynuzu özü hersey harika
kahvelisianne sakinyasam çok eskidir önyargımda kontrol edin makarnavita kayseride üretim Fabrikaları var
sifirekran_bolkitap sakinyasam estagfurullah ne demek metro diye büyük market var büyükşehirlerde ordan aldım. 5 kiloluk büyük paket aldım çünkü ekmeğini vesaire de ben yapıyorum.😊
Kuzeynepp sakinyasam ben vitma sitesinden alıyorum 10 aydr baska biyerden almadım hiç cok memnunum her ürününden.
sakinyasam kahvelisianne biraz baktim kendi magazasinda irmik 90 tl hepsiburadada mesela 170 tl siz nereden aliyorsunuz
kahvelisianne sakinyasam intageamdsn sipariş verdim hep sitelerindenden de alabilirsin hepsi buradaya hiç gerek yok ki
sifirekran_bolkitap sakinyasam Ben de öyleyim gerçekten 😊 eşime uzun cümleler kurma takip etmekte zorlanıyorum diyorum😊