Usnac1995 betulcayir Ben ilk su içmeye başlayınca 4 paket almıştım. Bitene kadar verdim, kaynatmadan. Sonra normal damacana vermeye başladım.
nazs61 betulcayir ben kaynatmadan kullanıyorum. İlk kez duyuyorum kaynatma olayını. Musluk suyu olsa tamam da bebek suyu diye satılıyor, yani bilemedim gerek var mıdır?? Bir zararı olmadı 8 ayligiz 6. Aydan itibaren kullanıyoruz.
betulcayir Usnac1995 Bende yeni başladım içirmeye eşim almış sulardan ama tereddüt ettim kaynatsammı diye
Ozgu01 Biz kullanıyoruz, doktorumuz kendi içtiğiniz su olursa kaynatıp verin ama bebek suları olursa kaynatmanıza gerek yok demişti, ben bebeğime 6. aydan beri kaynatmadan veriyorum hiçbir sorun yaşamadık🌸
Usnac1995 Sultanigde Ben hiç markette görmedim onlardan canım. Böyle küçücük şişelerde her kolide 1 tanede başlık çıkıyor. Ben oğluma 5 aylıkten beri o başlıkla verdim suyu, sonra alıştırma bardağı aldım
Sultanigde Usnac1995 tarım kredi kooperatif marketlerde var ceysu ama ebebekle aynımı bilemedim almaya kararsız kaldım 😒
YumukluSucurtaa Sultanigde a101 den hayat alın içeriği hayat bebek su ile aynı hiç gerek yok bebek suyuna ben onu veriyorum doktorumda ver dedi
Usnac1995 Sultanigde yok onlarla aynı değil. Bebek olanın mor etiketi var. Bence ebebekten alın. 4 al 3 öde var. 240 tl ye 48 tane minik su alıyorsunuz, biraz pahalı ama ben içim rahat etsin diye almıştım. Zaten onları bitirdikten sonra daha almadım.