Ebus35 Kızlar oğlum 4.5 aylık sürekli yemeklere atılıyor yemek istiyor kaşığı uzatınca ağzını açıyor yemek istiyor normal mi bu zamanlarda bebişi benim ki gibi yeme meraklısı olan var mı neler yapıyorsunuz bu duruma merak ettim ilk bebişim bu arada
Zeyno_2prenss_1prens Ebus35 benımkı de 5 aylık tam da anlattığın gibi sureklı yemeklere atılıyo hatta bu çocuk doymuyo onun ıçın boyle yapıyo diyenler var benımde kafam karıştı acaba doymuyo mu
ertanmut her bebekler öyle canım bende hep canımı çekiyor acaba derdim ama yok alakası yok o aydaki bebekler öyleymiş
Ebus35 ertanmut vermeyince de ağlıyor ortalığı yıkıyor Bi şeyler versem mi yavaş yavaş acaba hani tadımlık zararı olur mu??
Ebus35 ertanmut ağzına değdiriyorum sanki yemek bağımlısı gibi ağlayıp fazlasını istiyor şu ek gıda zmanı gelse de yese biraz ya 😂
Ebus35 Bal_evlat olabilir canım ama böyle oldukları için ek gıdaya geçiş zamanının çok kolay olacağını söylüyorlar inşallah da öyle olur ☺️
GoncAy Öyleyse yazık günah oda insan canı istyodur ama ver tattır ama herseyide yememeleri gerek mesela tuzsuz şekersiz yemeleri lazım oda var ben kızımın yanında yemek yiyemiyorm yada eline oyuncak oyalancak bişi bulup yiyodum şuan 6 bucuk hala aynı 😄
Ebus35 Zeyno_2prenss_1prens bende öyle düşünmüştüm acaba sütüm yetmiyor mu neden böyle yapıyor diye ama bilemedim yine Bi doktora danışıcam bakalım belki önereceği bişey olur