Vusy18
Bunların hepsine hakimim son 10 gündür alarm gibi 6:30 6:25 de uyanıyor sabah ve geri uykuya döndüremiyorum zaten 7:30 a kadar uyusa gündüz de uykuları 1 saat 1,5 saat olsa düzene sokacağım ama sabah erken uyanınca yemesini içmesini akşam uykusunu hepsini etkiliyor işin ilginç tarafını söyleyeyim size dün akşam 7 de yatırdım son uykusundan 14:30 civarlarında uyanmıştı yaklaşık 4,5 saat uykusuz kaldı dedim eyvah yorgun düşecek gece uyanacak uyanmadı 😂 gece uykuya kendi dönmesini biliyor gündüz bunu yapamıyor odayı da kararttığım halde sabaha karşı 4-5 gibi mızıldandı saate baktım kendi geri uyur diye kalkmadım ve uyudu yani 11 saat uyumuş oldu e şimdi 11 saat gibi bir süre uyuyunca da geri döndüremiyorum bende düşündüm bir ara eğitim almayı ama bütçemizi aşıyor maalesef birkaç eğitmenin videolarıyla öğrendiğim kadarını uyguluyorum ama yok çok hareketli ve çok enerjik bir bebek ve çok meraklı bir saniye yerinde durmuyor 😂 gündüz uykusu bile olsa içeri götüreyim ondan mutlusu yok 😂 ikizler burcu bir öyle bir böyle ağlarken gülebiliyor gülerken ağlayabiliyor çocuğun huyuyla da alakalı galiba anlamadım gitti