ayseaselinannesi2809 Yarın misafirim var iftara tatlı önerisi verir misiniz güllaç hariç ne yapabilirim
dddy ayseaselinannesi2809 iftara uygun şekerpare, muhallebili Kemalpaşa tatlısı, etimek tatlısı ben misafirlerime bunları yaptım
gozgozanne ayseaselinannesi2809 Kıbrıs tatlısı da olabilir hem.serbetli hem sütlü hafif kolay gelsin canım
kuzeytobaby ayseaselinannesi2809 üç kaşık tatlısı yapabilirsiniz çok basit pratik. Ya da revani, browni, şekerpare, soğuk baklava
Berilsmom13 ayseaselinannesi2809 san sebastian yapabilirsin rulo pasta yapabilirsin süt helvası yapabilirsin incir tatlısı yapabilirsin kahveli borcam pastası yapabilirsin haşhaşlı revani yapabilirsin gelin pastası yapabilirsin bunlar hep hafif ama güzel yaylılar
Busra0211 ayseaselinannesi2809 revani öneririm. Misafirlerime yaptım çok beğendiler. İçerisine biraz da portakal rendeledim. Çok lezzetli olmuştu😌
tugbacds Dr outker trileçe var harika oluyor tam da tutuyor 6 kişilik çıkıyor canım aklında olsun ben misafirlerime yapıyorum bayılıyolar ama bi gece önce yapınca güzel oluyo
pivpivpivahmedmuhsin ayseaselinannesi2809 Ben hızlıca hazır olsun istiyorsam hazır cheesecake malzemeleri alıp yapıyorum. Dr. Oetker’in cheesecake yap diye bir ürünü var. Bir de meyveli sos. Tabana kakaolu petibör ezip dağıtıyorum. Üzerine o cheesecake yap karışımını hazırlayıp döküyorum. En son sosu yapıp döküyorum. Muhteşem oluyor. Hafif ve güzel. 🌸
JollyBaby ayseaselinannesi2809 Hira tatlısı aşırı pratik ve lezzetli bir tatlı bende dün yaptım sade dondurma ile harika oldu👌🏻 Zaten yorulursunuz yemeği hazırlığı derken pratik bir şeyler yapmak daha mantıklı.
mnkanne1 ayseaselinannesi2809 şerbetli derseniz geçenlerde misafirlerime yaptım milföy hamuruyla içine ceviz koyup ay şeklinde kestim pişirip üstüne şerbet döktüm çok güzel oldu tavsiye edebilirim