Tubatgn Ah Ertu’m ♥️
Asel Ceylin
14 yaşında okuduğum bir kitaptan gördüm Asel ismini anlamı o kadar çok hoşuma gitti ki bir gün kızım olursa ismini Asel koyacağım dedim. Yıllar geçti kızımın olacağını öğrendim çevremde herkes biliyordu bu ismi istediğimi hatta gülmüşlerdi kitaptan isimmi buldun diye aradan yıllar geçti ben o kitabı kaybettim. Allah’ın işi ya kitap ararken karşıma çıktı bir solukta tekrar okudum kitabı ve emin oldum. Şimdi saklıyorum kaybetmemek için
Şansıma asel ismi son yıllarda patladı ben ismi koyana kadar viral oldu o zamanlarda pek bilinmiyordu. Bir yandan ondan sevmiştim
Ceylin
Eşim Ceren veya Cemre istiyordu ve ben bu isimleri hiç sevmem o zaman kendin bol liste yap bana şöyle dedi. Ne kadar isim söylersem soyliyim kabul etmedi beğenmedi. Bir gün yatarken apartmanda oturan bir kadının ismini duydum Ceylin o an isim o kadar güzel geldi ki eşim gelince 3 tane bulduğum ismi söyledim aralarından ceylini seçti ve ortaya Asel Ceylin çıktı.
Biz ismi sürekli değişmesin kimse müdahale etmesin diye en baştan ismi netlestirdik 12+6 da ismini koyduk o gün cinsiyeti öğrendik. Çok şükür bu günlere