kubraege esrasel ben sleepy külot bez kullanmaya başladım ve memnunum, burda çok fazla sızdırıyor yazan vardı aldım denedim hiç sizdirmadi, karın bolgesinde hafif iz yapıyor ama sıkmış gibi değil rahatsız eden bir iz gibi durmuyor
Seyma1912 esrasel almadan önce o kadar çok tereddüt etmistim ki olumsuz yorumlardan dolayı şimdi ise herkese tavsiye ediyorum 🤭
MinasMom34 esrasel ben uzun süredir kullanıyorum kızım 5 buçuk aylık yaklaşık 3 aydır belki de biraz daha fazla külot bez kullanıyorum sleppy nin . Evet sızdırma durumu var benim kızımda oluyo ama bezi çok dolduğu zaman yapiyo onun dışında ev içinde aynen kullanışlı ama dışarı bı yere gidince biraz sıkıntılı malesef tüm alt kıyafeti çıkartmak gerekiyo değiştirmek için 🙄
58goktugum Ben de yeni kullanmaya başladım gayet güzel gün içerisinde kullanıyorum dışarı çıkarken kullanışlı değil bence ama evde çok iyi.
babygirlandmom asocialmom canım iz yapmamasi için bebeğin kilosuna uygun alacaksın zaten eğer giydiği pijamanın lastiği çok sıkarsa ozman iz yapıyor
Rabissss Bizde dunden beri kullanmaya basladik simdilik memnunuz biraz lastik izi var da o normal bezdede oluyor azda olsa
esrasel Rabissss bende postu açtıktan sonra geldi kargo bi kez kullandım evet bezde de iz oluyor bizde yanlışlıkla almışız internetten iptal etmedik tek sıkıntı komple taytını falan çıkararak giydiriliyor
Rabissss esrasel ben zaten bezini degistirirken altindaki kiyafetleri hep cikardigim icin sorun olmadi memnunum sukur
Yzg Külot bezin beli iz yapıyor gerçekten ben katlıyorum öyle kullanıyorum dışarıda avmde gezerken pek kullanışlı değil bence