ElaZeyAras Arkadaşlar LCW internetnetten alınan ürünü . Burdan mağazaya gidip iade edebiliyormuyum? İlk defa iadem olacak .
alparslan1_ ElaZeyAras mağazadan da iade edebilirsin ayrıca internet uzerinden iade et kısmina basınca aras kargo için kod veriyor oraya da verebilirsin. Bende geçen iadeyi öyle yaptım daha kolayıma geldi
melruy Evet mağazadan iade seçeneği ni seç sana kod gelecek onuda mağazadaki çalışanlara söyleyeceksin
ElaZeyAras melruy aynı gün mü kodu tapmam lazım pek anlamadım . Şimdi yaparsam yarın gidip iade edebilirmiyim
Papatya41 ElaZeyAras bazı ürünler lcw nın olmuyor satıcı oluyor geçen öyle çanta aldım ürün bizim sitede ama mağazada bu ürün değişim olmaz dedi internetten oluyot ona bakın satıcı lcw mı
ElaZeyAras alparslan1_ şimdi iade talep edip mağazadan yarın verebiliyormuyum peki . Çok soru sordum kusura bakmayın .
egelsenkonuss ElaZeyAras yok yapmazlar ben 3 ay oldu mont aldım, kullandım bi iki ay sonra kendiliğinden yırtıldı gittim iade ettim, aldılar
sezer2022 ElaZeyAras evet mağaza alıyor ama nakit vermemişti bana, kart vermişti 1 yıl içinde lcw da harcamalık (etiketsizse bilmiyorum)
Alprslnemine 25524 internet üzerinden indirimle aldıysanız, mağazadaki fiyatla aradaki farkı ödeyip değişim yapabilirsiniz.