morrrrengiiii kızlar 3 gündür üst üste misafir ağırladım artık benim menüler bitti😀bugün de iftara misafirim var bana çorbasından anayemeğine yemek önerisinde bulunur musunuuuz saat çok geçmeden 🫶🫶🫶🫶
Noname21 morrrrengiiii mercimek yada yayla çorbası Fırında sebze kızartma domates soslu Fırında kuzu pirzola Pirinç pilavı Domates salatası Sütlaç
morrrrengiiii Noname21 bizim etçil aile sebze yemiyo ama diğerleri çok güzel onları yapabilirim çok çok sağolun 💜
Noname21 morrrrengiiii sebze yerine mantar sote de yapabilirsin etin yanında güzel oluyor pirzola ile havuç tarator da güzel gidiyor kendine göre ayarla Pirzola tava da da yapılabilir ama sıkısırsın o zaman fırında hem soğumaz Önceden marine et mutlaka
morrrrengiiii Noname21 dolapta etim var marine ettim dediğin gibi onu yapıcam yayla çorbası pilav salata yeterli olur galıba dımııı
ikitosbikannesi morrrrengiiii mercimek, ezogelin yapsanız daha iyi olur pilav var yayla çorbasıda pirinçli tabi size kalmış
morrrrengiiii ikitosbikannesi yayla çorbasını arpa şehriyeyle yapıyım diye düşündüm, güzel olmaz mı sizce