Desinay Merhaba arkadaşlar, Kocam ben evde olmayınca akşamları p*** izlediğini gördüm sizce neden dünden beri aklımdan çıkmıyor?😞
Marianne Desinay psikiyatri doktora gitmesi gerektiğini söyleyin. Ruhsal bir hastalıktır. Tepkisini merak ediyorum böyle dediğiniz zaman 😬
elfnurs Desinay izlemek bir bağımlılık alışkanlık hastalık benimki şehir dışında çalışıyor yok izlemiyorum desede biliyorum ki yapıyordur
yenibebek95 Ay ı şeyden kavga ettik neymiş bu çok doğalmış onlar için hep yapıyormuş beni kendinden soğuttu ama izlemeyen de yok sanırım hepsi yapıyor aynı boku
Desinay yenibebek95 Yaaa dünden beri moralim sinirlerim çok bozuk napıcağımı bilemedim ve sen nasıl belli etttin
Uffsananebeslk yenibebek95 ama izlemeyen de yok sanırım hepsi yapıyor aynı boku Eşim izlemiyor, yani ins 😂 hic yakalamadım böyle seyleri acıp izlemek bile istemiyor
yenibebek95 Desinay yüzüne söyledim direkt kavga ettik başta inkar etti sonra kabul etti bir daha yapmayacağım dedi ama yapıyor Biliyorum erkeklere herhangi bir konuda güvenmiyorum geç öğrendim maalesef keşke evlenmeseydim ama çocuğum var bu sebeple boşanmak saçma geliyor
Elsnazan lceLady kesinlikle öle benimki calısmaktan zor eve geliyor ayrıca böle seylere gerek duymaz ya ne bileyim ya
yenibebek95 lceLady bilmiyorum ben hiç öyle bir erkeğe denk gelmedim arkadaş olarak da ne güzel keşke izlemesinler
Sadeturkkahvesi lceLady bnm eşimde izlemiyor hatta iğrenç geldiğini söyledi kaç defa buradaki postlardan etkilenip djfjdjf denemeye çalıştım birlkte izleyelmmi falan diye herkes izliyomuş dedim😅😅 ben lisede izledm en son dedi iğrenç çok yapmack dedi yani yalan doğru bilemem ama..
hry410_ Canım bazialrinda bu ergenlikten kalan bi aliskanlik bazilarinda ordaki gorduklerini eslerine uygulama istegi de olabiliyo karsina alip konusmayi dene bide uzun bi sure birliktelik olmadi zaman esler bunu rahatlama yontemi olarak kullaniyomus
hry410_ Desinay canim o senin esin az cok huyunu biliyosun uygun bi zamanda bu durumu dile getirebilirsin aranizda cekincek bisey yok
Prenses_isabella Desinay Böyle konuların sürekli burada sorulması kadar saçma bişey görmedim ben! Eşinize bunu sormak yerine neden buraya sürekli bu konuyu sorarsınız ki?