Songul_hamza Sütyen giyilirse sütun geri gideceğini söylüyorlar çevremdeki kişiler ne kadar dgru aslina inanmiyrm ama yinede takiliyr insan bı yerde o yüzden sütyen kullanmiyrm ama göğüsler sarkar bu sekildede
SevdaNurumm Songul_hamza ben de duymuştum onu canım. Hep tedirgin bişeklde taktım. Bana hastanedeki emzirme danışma sütyen tak ama cok sıkı bi şeklde takma dedi. Emziren anneler icin en doğru sütyen hani şu babanelerimizin kullandğı sütyenler var ya desteksiz onlardan kullanablrsn dedi. Ben de penti den almıştım emzirme sütyeni onu kullandm hic de öle kötü düşündüğüm gibi olmadı
Sahreyldrm Songul_hamza ben kullanmıyorum kuzum sütüm kesilir falan diye değil ama kolayima gittiği için emzirme çıtçıtlı bodyler var onlardan aldım göğüs pedi de kullanıyorum hiç belli ile olmuyor sütyen takmadigim bana da rahat oluyor iki kat açmak zorunda kalmıyorum yaza kadar böyle yazın da emzirme sütyeni alırım kapsiz sadece onu takarım diye düşünüyorum
Baharbicen Songul_hamza bende genelde evde oldugum icin takmiyorum rahat oluyorum disari cikarken rahat emzirme sutyeni kullaniyorum
Honey SevdaNurumm bende pentiden almayı düşünüyorum, bu kaplı balensiz olanlardan kullandınız değil mi ? https://www.penti.com/ten-mamma-emzirme-sutyeni-zidPLMAMESU16IY-SKI?gclid=EAIaIQobChMI4O-Pk8zh5gIVQ6MYCh1rxAg4EAQYASABEgJx4fD_BwE
Songul_hamza Sahreyldrm evet kolaylık için çok iyi oluyo takmamak ama sarkar bu şekilde de ama balensiz bı kaç tane almam lazım
Aysegulss Songul_hamza waikikide göğüs kısımları sütyen gibi olan ama telleri olmayan bu sebeple göğüsleri sıkıştırmadığı için zararı olmayacak atletler var. Hamile reyonunda. Neyin altına giyerseniz giyin sanki sütyeniniz varmış gibi oluyor. Ben hamileliğimde de hala da ondan kullanıyorum çok rahat ve sütümü etkilemiyor
deletedmom1212 Songul_hamza valla canim ben sutyen takmadigim zaman sütüm dolmuyor goguslerimde emzirme sutyeni takiyordum hep yumusacikti göğüslerim sonra kendi sütyenlerimi takinca göğüslerim sertlesiyor süt doluyor
Songul_hamza deletedmom1212 bilmiyrm bnde sütyen giyince göğüslerim agriyo ama balenli genellikle yeni almak istyrm rahat balensiz ana baba usulü 😂
zumramomm deletedmom1212 kesinlikle katılıyorum sütyen takınca goguslerim daha dolu oluyor sanki 3ay ped kullandim o zamanda vardı .şimdi yumuşaklar tabi eskisi gibi değil ama şükür süt var
Ofiser Songul_hamza Ben sporcu sütyenlerinden aldım çok rahat ettim bol almıştım . Emzirme sütyeni hiç kullanamadım bu göğüs ucunu da göstermiyor tavsiye ederim sizde de yalnız sırtı çapraz olmasın sırtınız ağrır yoksa
hifosunannesi Songul_hamza aynı sorun bende de var sarkmayı geçtim uçları belli oluyor emzirme sütyeninde ya ne yapıcam bilmiyorum arkadaşım da süngerli sporcu atleti önerdi yarım atlet ondan bulursam alıcam
Nes94 Songul_hamza ben şuan normal sutyen kullanıyorum hatta destekli. Annelerimiz penye sutyenlerden kullanıyor ve damarlara baskı yapıyormuş onlar süt kanalı etkileniyormus. Benim kullandığım en azindan ne beni sıkıyor ne vucudumda iz bırakıyor. Bunlar önemlidir diye düşünüyorum ben
Aass Songul_hamza en kolay emzirme südyeni oluyor ebebekte 17 lira falandı sanırım almıştım bikaç tane rahat kullanıyorum sıkı olmasın ama büyük beden alabilirsin😊
Gamzeciks Songul_hamza ben takılıyorum hep. 5bucuk aydır gece gündüz. Çünkü ped takıyorum içine. Ebebekten aldım emzirme sütyeni. Çok sıkı değil. Üstten pencereli gibi.
merve86 Songul_hamza emzirme sütyeni kullanmak zprundayım akıyor yoksa sütüm başka şansımız yok ki zaten emzirme sütyeni cok sıkı değil