ipengin 20 günlük bir bebeğim var altını değiştirmek bir ölüm..her altını değiştirdiğimde değiştirene kadar kendini öldürürcesine ağlıyor ne yapacağımı bilmiyorum..ilk bebeğim çk tecrübesizim
Gully ipengin canım, odanın ve ellerinin yeteri kadar sıcak olmasına özen göster. Bebekler soğuk ıslak mendillerden, soğuktan hiç hoşlanmıyorlar.
Ati22 ipengin bızde 26gunluguz aynı durumdayim. Mendil değil temizleme pamuğu kullanıyorum ılık suyla aliuroum altını her defasında ama hala alışmadi. Etinden et kopuyor sanki altını açınca.
Ebus35 ipengin hiç üzülme canım düzelicek hepsi geçecek benim oğlum da öyleydi hiç sevmezdi sonra sonra büyüdükçe düzeliyor ilk günler ve ilk çocuk olunca böyle biraz zor sabır de hepsi geçecek ☺️
Canimmoglum Biz de 35 gunluguz , 5 gün öncesine kadar morarana kadar agliyordu. Karnı tokken biraz daha sakindi. Ama şu 4-5 gündür artık ağlamıyor. Zamanla duzeldigini düşünüyorum.
ipengin Umarım düzelir çünkü altını değiştirmekten nefret eder oldum bi işkence gibi geliyor ikimizede😩