153s34 İlk defa bu sekilde yedireceğim. Normalde pure vs veya puturlu veriyordum. İnşaallah yiyebilir 🥰 he bide bu sekilde foto cekip paylasinca kendimi daha iyi bi anne hissettim nedense 😂 marifet görsellikteymis meger 😏 7ay 4 gunluk oglusum. Siz neler verdiniz? 🥰
Seda_korkmaz06 153s34 7 aylikken hiç bu şekilde vermedim boğazında kalır korkusu vardı bende inşallah senin bebişin yer. Ben kahvaltıda yoğurt labne yumurta yeşil zeytin salatalık vs veriyorum daha sonra ben kendim kahvaltı yaparken yine benimle birlikte yiyor menemen kızartma poğaça tarzı ona ek olarak. Şuan 1,5 yaşında herseyi yiyebiliyor.🥰
sokaklahmacunuu 153s34 6 ay 20 gunluguz dün verdim ben minik minik cigniyor cunku kendisi de agzinda gevsenip oyle yitor yedi de 🥰
muazinannesii 153s34 masallah 😍bizde 8 aylık olduk dun ilk defa eline makarna verdim bende daha önce hiç böyle vermemştim catalla ezip pütürlü mamalar hazırlıyorum. Sizce artik makarna yer mi kızlar hiç dişi yok.
bircanmom 153s34 yiyorsa helal olsun 1 yaşına girdi yeni hiç bir şey yemiyor makarna şehriye gibi şeyleri yemek istiyor. Çorbadır kahvaltıdır ağzına sürmüyor.
153s34 Seda_korkmaz06 ahh tabiki yine bi bogulma tehlikesi yasadik ve yumurtayi vereemedim 🥲🥲🥲 ne zman kati sekilde vermeye basladiniz peki?
153s34 sokaklahmacunuu ya ben minicik verdim boyle mercimek tanesi kadar ve onu da ezip verdm ama cignedigini anlayamiyorum direkt yutuyor gbi geliyor. Bogulacak gbi oldu diye bende hemen elimi agzina atip bi parca cikardim daha da yok ya boyle taneli vs seyler yedirmeeycegim daha dedm. Cok canm skldı :(
ferlazen Canım evet dokunmasına izin ver bol bol tabiki mahrum etme. Gıda ile tanışmaları ve gıdaları sevebilmekeri için dokunarak hissetmeleri şart. Yanlız yumurtayı bıçakla ufak ufak parçalara ayır öyle yesin
153s34 ferlazen oyle yaptm mercimek tanesi kdr kopardm ve ezdm elimle oyle verdm ama bogulacak gbi oldu sanki yine ve vermeye korkuorm artk nasl alisacak taneli yemeye😔
Srbygl 153s34 yedirmeye devam edin bişey olmaz Allah’ı izniyle bende ilk zamanlar çok korkuyordum boğazında kalıcak diye ama bişey olmadı oğürdügünde çok korkuyordum ama vermeye devam ettim şimdi 10 aylik çok rahat yiyor herşeyi çok şükür
Usnac1995 153s34 7 aylıkken eline ekmek veriyordum kendi koparıp yiyordu. Mercimek kadar şeyin neyini çğnesin çocuk annesi. Korkmayın bu kadar, onlar bizden daha akıllı vallahi dişleri olmamasına rağemn damklarıyla çok güzel çiğniyorlar. Benim oğlum normal adam gibi ısırıp ısırıp yerdi çok tatlı oluyor 😍
ferlazen 153s34 bence 7 aylık bir bebeğe yinede o şekil vermeyin evet dokunmasına müsade edin. 1-2 ay daha bekleyebilirsiniz şuan püre vermeniz lazım yani püreden biraz daha pürüzlü muhallebi tarzı şeyler benim ek gıda sayfam var özelden yazın vereyim adresi
153s34 muazinannesii 6-7 aylikken pankek yiyebilen bebeler varmis disi yokken 🙄 sizinkide makarna yer o yzddn herhalde 😂 yaa bu arada oglunuzunn ismi muaz mii 😍 bizmkide muaz 🥹
153s34 Usnac1995 kendisi dha buyuk kopardi ama yiyemedi jste damagina yapsti sanrim 🥺 uf blmiorm bsy olursa dye acayp korkuorum🥺
Srbygl 153s34 bende çok korkuyordum ve hala korkuyorum ilk zamanlar öğürdugunde kalbim beynimde atıyordu resmen ama alışması lazım ondan veriyordum minik minik mercimek kadar veriyordum şimdi daha büyük parçalar yiyor hatta eline ekmek veriyorum yiyor kuşum benim
Usnac1995 153s34 böyle böyle öğrencekler, sert ve koparabileceği şeyleri vermeyin eline. Yumuşak şeylerle alışsın, pankek yapabilirsiniz, siz gözlemde olun büyük koparmasın. Burda okuyoruz 1 yaşında hala katı şeyler yiyemeyen bebekler var ❤️
bircanmom 153s34 ekmeği eline alıp yiyor armut muz elma vs gibi meyveleri yer dediğim gibi makarna tarzı şeyleri yiyor. Peynir yoğurt yemiyor ilk başlangıçta labnr yumurta yerdi onu da bıraktı
Aselincimom 153s34 kullandığınız tabaktan kaşıktan memnunmusunuz bende kızıma aldım 5. Ayda başlayacak yavaş yavaş
153s34 Aselincimom bende dha yeni aldim. Memnunum suanlik yani, oglusum alissin diye aldim iste oyle🥰 ama plastik. Silikon degil habernz olsnn