Nhrnhr Merhaba benim bebegim 4 aylik , yuzustu biraktigimda , henuz sadece Kafasini kaldirabiliyor azcikta poposunu 🙂 sizin bebekleriniz nezaman emeklemeye basladilar? gecmi kalmis benimki ?? 🍀🌿
Parpaliii Nhrnhr 4 aylıkken emekleyeceğini sanmıyorum daha erken bence . Öncelikle kendi kendine oturabilmesi lazım 6 aylıktan sonra emekliyorlar . Benimkisi 7 aylıkken emeklemişti .
Daisyy Nhrnhr 6.5 aylık oğlum hala emeklemiyor bence çok normal. 4 ay çok erken hatta. 4 aylık emekleyeren bebek hiç görmedim.
Denizarya34 Nhrnhr bırakın koşu koşsun daha neler 4 aylık bebek nerede görülmüş emeklediği 8 aylık kızım anca emekliyor
Rabiapnr Nhrnhr allahım tadını çıkar bu hallerinin bir iki aya kalmayacak çünkü 😂😂 bizimki 5. Ayında sürüne sürüne biryerler gitme çabasındaydı 6. Ayında hızlandı ve babası Bir kere göbeğinden destekledi ve beyfendi bunu bekliyormuş cözdü olayı 7. Ayında da emekliyor allahım o küçük poposuyla girmediği yer yok hemen yaramazlık hemen fecüzlük bir de biliyor kızınca falan dönüp gülüveriyor allah affetsin bazen diyorum ki acaba sürümemişti azcık daha 😂😂 her bebeğin süreci farklı emeklemeye başladığımdan beri bize tırmanıp ayakta durma çabasında hep
[silindi] Canm 9 aylıktı emeklediğinde. Acele etme 6 aylıkken daha yeni yeni oturabilicek Sonra elleriyle uzanmaya çalışarak ulaşıcaklar istediklerine. Daha sonra sağ sol yaparak sürünerek gidicekler sonra kolları üzerinde sürünerek gidicekler sonrasında emeklicekler daha yolunuz var endişenme🌼
Yabangulu 5 aylıkken emeklemeye başladı Ertuğrul,her bebeğin gelişimi farklı üzülme 6 aylıkken başlıyorlar aslında.
Nhrnhr Denizarya34 Denizarya34 emeklemek icin gec kaldi diye bir dusuncem yok zaten farkindaysaniz nezaman emekler diye soruyorum ? Yapabildikleri bunlar henuz bunlari yapabiliyor emeklemeye gecmi baslar anlaminda sormak istedm
Vahide18 Nhrnhr benmki 8 aylikken desteksz oturup ve emekledi braz tembeldi allahtan yasinda yurudu 😆
emhmen_u Nhrnhr 10 aylık olacak kızım emeklemiyor yüz üstü durmayı hiç sevmiyor 😧 o yüzden acele etmeyin zamanı gelince yapacak annesi 😯🙄
Srpzngn Nhrnhr 9 aylik olmak uzere kizim ve asla sevmiyor yuz ustu durmayi.6. Aydan beri tutunarak duruyor direkt ayaklanma pesinde.Gece uykusunde emekleme pozisyonu aliyor kendi kendine cabalayip agliyor ama emekleyecegini sanmiyorum ben de emeklemeden yurumusum.Daha erken sizin icin,her cocugun gelisimi karakteri cok farkli oluyor
Deletedmom136 2 aylık emeklemesi gerekirdi çok geç kalmış 😄 şaka bi yana kızım 8.5 aylık daha düzgün emeklemiyor geri geri gidiyo ve geç kaldığını da düşünmüyorum. Erken emeklemenin marifet olduğunu da düşünmüyorum 💁🏻♀️ Burda çoook övünüyolar ama normal şeyler bunlar
mavi1balon Nhrnhr 4 ay çok çok erken daha anca kafasını kaldırıyordur. Ortalama 6 aydan sonra başlıyorlar tabi hiç emeklemeden yürüyen de oluyor.
Husumsu Nhrnhr benim ilk oğlum hiç emeklemedi tutunarak ayağa kalkıp sıraladı sonra yürümeye başladı, ikincisi 6 aylık henüz emeklemedi belki o da emeklemez