KereMini1 Mrb. 2 ay 14 gunluk bebegim burnu hirildiyo oksuruyo hapsiriyo. Dr a gotursem bu kadar kucuk bebege ne yapar? Burun aspiratoru ile cekmeye calistim ama bisey gelmedi? Ne yapabilirim hastalik ilerlemesin diye?
BuseveMinigi KereMini1 öksürük bizde derinleşince sağlık ocağına götürdüm ben antibiyotik,doğal bir şurup ve calpol verdi.
Pirayee KereMini1 doktora götür ilaç verir rahatlasin diye. Burun icinde damla var sıkıyorsun oyle cekiyorsun bikac saat rahat nefes alıyor. Doktora alınca verir zaten
OptimusPrime KereMini1 çok küçük hava verir en faZla ve bol bol emzir der. Serum fizyolojik sıkarak burnunu sık sık çek. Evi sık sık havalandır hava önemli. Başucuna yarım soğan kesip karsnfil batırıp koyabilirsin nefesini de açar.
Tugceeeee12345 KereMini1 kuru kuru aspiratörle olmaz önce denizsuyu serum fizyolojik dök 2 3 dakika yumuşat Çek daha sonra hafta da bir Çek çünkü çok çekersen burun etleri şişebilir doktorum beni bu şekilde bilgilndirdi bu arada bebekte hapşırık ve burun tıkanıklığı hep oluyor ateş yoksa bence hasta değil diye tahmin ediyorum geçmiş Olsn
Cicegimbalim KereMini1 benim bebeğim de 3 ay 24 günlük aynı şekilde horluyor gibi hırıltı var zor nefes alıyor çekiuorım bşy gelmiyor fizyolojik serum kullandım fayda etmedi genzine kaçtı herhalde çok kötü tıkandı ağladı bugün hastaneye götürcem
Cicegimbalim KereMini1 gittim canım burnu tıkanmış başka bşyi yok dedi fizyolojik serum ver dedi 🤦🏻♀️
Dorukk KereMini1 oğlum aynı durumdaydı hemen doktora götürün biz ilk günden gittik yatış ve antibiyotiğe gerek yok buhar makinesi alın serum ve verdiği bi ilacı kattık solutuyoruz baya toparladık ciğerlerine inmeden doktora götürün