Pinarrr Kizlar bebegim 11 aylik olmak uzere ve ben hala adet görmedim süt koruyor biliyorum ama cok uzun surmedimi tedirgin olmaya basladim 😐
Melikefurkan Pinarrr Bende üç ay sonra regl oldum şuan olmam gerek ama hala olmadım korunuyoruz da eminiz birşeyin olmadığına hala bekliyorum bakalım.
Meray Bazen emziren anneler 1 sene falan olmayabiliyorlarmış ama bi doktora git istersen ben 6 ay sonra olmuştum. Bu Arada emzirmek gebeliği engellemez
Pinarrr Meray evet biliyorum o yuzden korunuyoruz yalnız adet gormemem beni telaşlandırdı bu ayin sonunda en iyisi bir kontrole gidiyim en iyisi
Nisaasel Benim de 7 ay oldu hala olmadım . Emziriyorum ama doktor tarlusal adet söktürücü verdi kullan bence yumurtalıkların aktifleşsin dedi ama ben süte geçer diye korkup kullanmadım
Nisaasel Pinarrr bana kullanmamı önerdi ama kullanmadım daha ilk kızım da ne güzel 40 çıkar çıkmaz adetim gelmişti 7 ay bitecek hala gelmedi
Alyask Bende Doğumdan 2 ay sonra oldum 1 ay adet gördüm bebegım 4 aylık bu ay 4 gün gecıktı emzırıyorum normal dır dımı 4 gün
Pinarrr [bilinmeyen] örneginiz icin tesekkur ederim 😊💕umarim bende en kisa zamanda olurum rahatsiz oluyorum çünkü
Pinarrr Melikefurkan ilk aylar duzensiz olmasi normal bence yumurtaliklar duzene giriyordur zamanla duzene girecektir bende bekliyorum bakalim