Merhabalar… Bebeğime doğduğundan bu yana her gün karın üstü egzersiz yaptırmaya çalıştım. İlk günlerde bir dakikalık sürelerle başladım, git gide 5 dk 10 dk sürelere çıktık. Şu an kızım 4 ay 20 günlük. Yine her gün karın üstü egzersiz yaptırmaya çalışıyorum ama kızımın pek de keyif aldığı söylenemez. Normalde bu ayda yüz üstü kolları üzerinde kaç dakika durması gerekiyor? Tabii ki her bebeğin gelişimi farklı ancak aklıma takılan şey şu ki, bebeğim karın üstü egzersizinden ya çabuk sıkılıyor ya da çabuk yoruluyor. Ve hala dönemiyor🤷🏼♀️ ne karın üstündeyken sırt üstü dönüyor ne de sırt üstündeyken yan dönebiliyor. Teşvik edici egzersizler yaptırıyorum, destekli döndürmeye çalışıyorum ama hiç hoşlanmıyor. İstediği tek şey onu kucağıma alayım ve yarınlar hiç olmayacakmış gibi sürekli yürüyeyim. Var mı benim kızımla benzer özelliklere sahip bebek anneleri? Veya bana şunu yaparsan iyi sonuç alabilirsin diyebilecek olanlar? Şimdi uyuyorum, bunu uykulu uykulu yazdım, sabah uyandığımda postum cevap almışsa okuyacağım. Şimdiden teşekkürler 😚