Kısaca anlatmak istiyorum. Hamileliğim boyunca aralıklarla kanamam oldu ama en fazla iki gün sürdü doktorum iğne yapıyordu serum veriyordu hastanede yatıyordum ve geçiyordu ve günde 3 tane vajinadan progestan alıyordum. Doktorum asla net bir şekilde kanaman şundan dolayı demedi hep farklı bişey dedi işte karnım büyüdüğü için yırtılma oluyormuş ondan dolayıymış her seferinde farklı yerlerde vardı. 26. Haftada suyum geldi doktorum alttan baktı aktif su gelişi yok mantardandır dedi ve ilaç verip gönderdi 3 gün sonra bi gittim bana suyun bitmiş dedi ve hemen yenidoğan yoğun bakımını olan bir hastaneye sevk etti gönderdi.( doğuda küçük bir ilde olduğumuz için büyük başka bir ile geçtik). 3 hafta ben hastanede yattım hep takip ettiler. 30. Haftaya girdiğim gün doğum başladı doktorum sezeryanımı yaptı ben daha ameliyat masasındayken senin plesantan çürümüş dedi ve bu adam beni ameliyata almak istemiyordu. Sonra odaya çıktım geldi rahmin senin tek taraflıymış kanama olabilir ilk 24 saat kritik dedi eğer kanaman okursa rahmini alıcaz dedi eşin gelince yanıma gelsin dedi ve gitti. Eşime resim de göstermiş rahimde iki kol varya yana ayrılan bende sadece biri varmış galiba doktor öyle bir resim göstermiş bir tarafı yumuşacık demiş sonra 6 ay geçince mr çekil baktır mutlaka dedi. Memlekete gelince rahmime baktırmak için doktora gittim ve rahmin normal doğumda şekil değiştiriyor bazen belki doktorun ondan demiştir dedi ve yine mr istedi net bişey demek için. Videosunu falan izledim mr filminin korktum galiba yaptırmaya başına böyle bişey gelen var mı ? Bide 40 çıktıktan sonra hemen eski adet düzenime geri döndüm 15 günde bir olmaya. Çok uzun oldu galiba kusura bakmayın merak ettim.