adiskosuu Kızlar bu sabah kızımın göğüsünde bu şekilde kabarcıklar gördüm ama daha azdı sonra aveeno krem sürdüm, bu akşam daha fazla arttı, sadece göğüsünde var sizce isilik gibi mi yoksa başka bir şey gibi mi duruyor?
Dilekkk099 adiskosuu alerjiye benziyor benim oğlumda oldu mandalina yiyince oluyor vermiyorum artık birkaç şeye de var onları tam bulamadım alerji testine götürcez
Tb12 adiskosuu aynısı bizde oldu apotik egzama isilik sakin nemlendirme kısa duş aldır ve sık aldirma kortizonlu krem kullandık geçti çok şükür
adiskosuu Dilekkk099 daha önce alerji testi yaptırdık ve alerjisi çıkmamıştı, 9 aylıktı o zaman şimdi 28 aylık, sizinde sadece belli bir yerde mi oluyor ? Yoksa tüm vücuda mı yayılıyor?
adiskosuu 123aa bu sıralar havuç çok yemeye başladı ve actimel diye kefir gibi bir şey içiyor tek değişik şeyler bunlar, bilemedim ve görünce panik yaptık
Dilekkk099 adiskosuu oğlum da 28 aylık ben ilk başlarda uyuz sandım o kadar korktum ki çocuk doktoruna gittik o da cildiyeye yönlendirdi hayır uyuz değil alerji dedi sürekli nemlendirici sür de kaşıntı kremi verip gönderdi kendim farkettşm ne zaman mandalina yese kaşınıyor onun dışında çok avut cümbür yiyen çocuk değil ama birkaç şeyde kaşıntı yapıyor bulamadım maalesef doktor sıkıntısı var alerji testi için aylarca bekliyor herkes mesela bugün sırtı böyle krem sürüyorum yarın yok ama başka yerimde tekrar çıkıyor çok şükür birkaç haftadır daha iyi
Ipekaslankus34 adiskosuu kefir alerji yapar kızım da oldu kefirin alerjisi ama görüntüyü hatrlayamıyorum . Kesin bi gözlemleyin 💕
Efy Alerji gibi peki ateşi falan var mıydı 6. Hastalıkta buna benzer oluyor genelde ateş sonrası döküntü
adiskosuu Tb12 ay umarım bizimde geçer, Türkiye’de ki doktorumuza mesaj attık ama geri dönüş yapmadı daha doktora gitmelik bir durum görürse direk doktora götüreceğiz
adiskosuu Dilekkk099 umarım buluruz neden olduğunu, eğer bir çözüm bulursam kalıcı olarak postu tekrardan güncellerim, teşekkür ederim 🙋🏼♀️
Bkbllog adiskosuu alerjiye benziyor benım kızımda iki gün önce havuç tattırdım önce yanağında çıktı sonra karnı böyle oldu sonra iyice yayıldı bacaklarına geçti acile götürdüm alerji dediler damla kullandım geçti