bilginnn Kizlar merhaba bebeğim 5 aylık 20 gün önce grip oldu antibiyotik ve buhar kullandık ama öksürük bir türlü geçmedi hala buhar veriyorum serum fizyolojik burnunu temizliyorum ama geçmiyor cozumleriniz var mi
Kubraaybars bilginnn bizim de vardı geçmeyen öksürük hastahane hastahane gezdim üniversite araştırmaya kadar götürdüm tam 1.5 ay sürdü en son özele götürdüm bir akciğer filmi çektiler evde kim öksürüyor dedi babası dedim ondan bulaşmış RSV olmuş dedi doktorumuz prospan yazdı son evre yatırmaya gerek yok demişti 1 hafta kullan geçer dedi öyle de oldu ama o 1.5 ay yavrum yazık ölüm gibi geçti ona da bana da
urazinannesiiiiii Bizde de 15 gündür geçmeyen bi öksürük var grip falanda olmadı sadece öksürük azalmıyor da hiçbirşey fayda etmiyor tüm kürleri denedim resmen cocuga ama yok 17 aylık bu arada salgınmıdır nedir anlamadım doktora da götürdüm ilaçlar da fayda etmiyor. ben de bekleyeyim bari
NareDefne Bebeğinizi hala emziriyorsunuzdur herhalde . Siz önce kendi bağışıklık sisteminizi yükseltin mesela ekinezya çayı içebilirsin . Meyve bolca tüket , sebze yemeklerine ağırlık ver . Nane limon tüketmeye çalış sürekli
bilginnn NareDefne dikkat ediyorum sarımsak meyve nane limon hep tüketmeye çalışıyorum inşallah geçer tesekkurler
bilginnn Kubraaybars biz film çektirdik ciğerlerine baktı test de taotik virüs yok şükür ondan eminiz prospan daha çok öksürük yapmiyormu
Sudennaz Bizm dr serum fizyolojik buhar makinasına koy solusun rahatlatır dedi arada bir yapıyorum hem burnu açılıyor hem öksürüğe iyi geliyo ve odayı sürekli nemli tutuyorum
ecosummm Valla benim kızımda 2 haftadır öksürüyordu burnu tıkalıydı tam geçti dedim bugün tekrar artarak başladı bir öksürük salgını var galiba
yigo58 Benim kızımda 5 ay 22 günlük nerdeyse 1-2 aydır öksürüyor sürekli doktora hastaneye gidiyoruz ama çözüm bulamadık buhar verdiriyolar anca şuan bile uyku arası öksürüyor yavrum nasıl geçecek bilmiyorum herşeyi denedik..
aybarsinannsi bilginnn dün akşam prospan verdim sadece başka bişey kullanmadik. Birde evde kuru dut falan yapip veriyorum ama geçmiyor
bilginnn aybarsinannsi bende prospan denemeyi düşünüyorum bide buhar veriyorum ventolin ve cortair izotonik suyla karıştırıp
aybarsinannsi bilginnn propan verdikten sonra kazasında bi değişiklik oldu tekrar vermedim öğlen sonrasi tekrar doktora gidicem inşallah