Annelikdeneyimim- Kızlar bebeğimin tırnaklarını kesiyorum ama yinede çizebilir eldivende pek sevmiyor çıkarıyorum birkaç saat ama tamamen ne zaman bıraktınız 42 günlük şuan
Menessasmom Annelikdeneyimim- ben çok az kullanmıştım eldiven ya hep hava alsın diye açıktı. Tırnaklarını kesiyorsanız sorun olmaz bence yinede çiziyorsa bu tırnak törpüleri çıktı ya onlardan alın öyle çizemez
ilaydaaltann_ Annelikdeneyimim- biz hiç kullanmadık sevmedi taktırmadı. Kundak kullandığım için çok da cizemedi. Törpülerdim ben kalıntı kalmazdı
Bebegimm1 Annelikdeneyimim- çok uzun süre takmışsınz ben bi kaç hafta takmıştım uzun süre takmak iyi değil ellerini kavraması keşfetmesi gerekli yüzünü her türlü yine çiziyorlar gözüne sokmadıgı sürece problem yok tırnakları ne kadar kesilirse kesilsin yine keskin oluyor zamanla canının yandıgını anlıyor bi zman snra yüzünü çizmiyor ellerini emmeye başlıyorlar yüzünü çizmeye vakti kalmıyor ☺️
eslemoms_ Bizde eldiven takmıyoruz suan 49 günlüğüz sizin kadarken bıraktık geç diyorlar evet ama takmayınca da yüzünü çiziyordu hâlâ ara ara çiziyor kendi saçını tutup çekiyor izin vermiyorum yüzünü çizmeyi bırakıp ellerini emmeye başladı😅