leylmom Kızlar gündüz uykumuz hiç yok 5 -10 dakika belki . Buna rağmen gece 12 ye kadar uyumuyo . Yarın 6 aylık oluyoruz . Ne yapmam lazım . Bu kadar uzun uykuya direnme mahvediyo gün boyu mutsuz 😔 napcam ben yaa
TgbHmzz leylmom 6 ay 15 günlük bebeğim son 1 2 aydır iyice memeye düşkün oldu gündüz bazen toplam 2 3 saat uyur bazen uyumaz gece 12 den önce uykuya geçemiyor sabaha kadar mememde memeden ayırdığım zaman çığlık atıyor sanırım dişten bende zombi gibi geziyorum 🫠
leylmom Gece 2 3 defa uyanır . Ama gündüz hiç yok . Göz altı morarıyo bazen . O derece uykusuz oluyo Ama yine uyumuyo
umrnkara Allah yardımcınız olsun zor bir durum,yani sürekli böyleyse uyku eğitimi almayı düşünebilirsiniz aslında
leylmom umrnkara sürekli böyle . Gündüz uzun bir uykuya çok çok nadir geçer. Yarım saat uyusa şaşırıyorum
umrnkara İnstgramda görüyorum, sizin bebeğiniz gibi bebeklerde çok güzel değişimler oluyormuş bence bir araştırın derim ,youtubeda da bununla alakali cok fazla video var ,ben araştırarak oğluma kendim uyku eğitimi verdim tavsiye ederim yani
leylmom umrnkara mutlaka araştırıcam teşekkür ederim canım tavsiyen için . Aklıma gelmemişti hiç . Eğer başarılı olursam duacın olucam🥰
leylmom TgbHmzz ayyy o dişten olabilir canım yaaa. Kızımın öyle bir huysuzluğu yok şuan için, damakları da kızarmış değil henüz. Ama gündüz 2 3 saat nerdee. 5 dakika uyursa çıt sesine uyanır mutlaka . Senin de Allah yardımcın olsun 🌸